Beoordeling is 8

Zeer snelle service, zondagavond de container afge

Beoordeling is 8

Alles prima zoals beloofd geregeld

super geregeld

Beoordeling is 10

Alles kwam op een andere tijd dan ik verwachtte, b

Service was top

Perfecte en snelle service

Beoordeling is 10

ik ben goed en correct geholpen met het brengen en

Beoordeling is 8

Container werd snel geplaatst, dat was op dezelfde

Beoordeling is 10

Ik wind dat jullie een snelle plaatsing hebben

Beoordeling is 8

Met dank voor de supersnelle service en correcte afhandeling

Beoordeling is 8

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede en zeer snelle service

2x container gehuurd

Beoordeling is 6

ik heb geen klacht van jullie

Beoordeling is 10

Zeer duidelijk, service gericht en een zeer goede afhandeling

Beoordeling is 6

Ik ben bijzonder content met de snelheid waarmee j

Beoordeling is 10

vond het er goed fijne afhandeling snel geleverd g

In Oktober 2009 en nu in Februari 2011 weer n cont

Beoordeling is 10

ik had telefonisch wat prijzen opgevraagd zo ook b

Beoordeling is 10

Topservice, de container was snel geplaats en na m

Goede service, afspraken nagekomen

Probleemloze afhandeling

Altijd vriendelijk en bereikbaar

Beoordeling is 10

Heel netjes! Ik moest op maandagochtend dezelfde dag nog een bak hebben, welke vervolgens bij uitzondering 's middags om 12uur al werd bezorgd! Top service!

Beoordeling is 10

We stonden voor een emotionele opdracht nl

Beoordeling is 8

ik vind de service zeer goed ,de reactiesnelheid i

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Afvalcontainershop.nl

Afvalcontainershop.nl is dé specialist in het huren van voordelige en betrouwbare afvalcontainers voor particulieren en bedrijven. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of tuinieren: wij hebben altijd een passende container voor jouw klus. Van puin, grofvuil en hout tot groenafval en dakafval – via onze overzichtelijke webshop bestel je in een paar klikken de juiste container. We staan bekend om onze landelijke dekking, snelle levering (vaak al de volgende werkdag) en heldere all-in prijzen. Geen verborgen kosten: de huur, het transport en de verwerking van je afval zijn gewoon inbegrepen. Je kiest zelf de grootte en het type container, en wij regelen de rest. Bij Afvalcontainershop.nl geloven we in gemak, transparantie en service. Daarom bieden we duidelijke informatie, een handige afvalwijzer en persoonlijke klantenservice voor al je vragen. We werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers, zodat jouw afval verantwoord en duurzaam wordt verwerkt. Of je nu een eenmalige klus hebt of regelmatig een container nodig hebt: Afvalcontainershop.nl maakt afval afvoeren eenvoudig, snel en zorgeloos. Afvalcontainershop.nl – De slimme keuze voor elke klus.