prima container

De container stond er al om 8.00 uur. Het ophalen ging ook soepel. Dit moest wat sneller, ivm werkzaamheden vanuit de gemeente in de straat.

Slecht

Ik had een dakcontainer staan, ik had polycarbonaatplaten van een dak in de container gelegd. Navraag gedaam bij regiocontainer en gebeld. Aan de telefopn kon niet aangegeven worden of het verzoek om een mailtje te doen. Nooit meer iets van gehoord. Hierdoor container blojven staan met extra kosten. Ik heb inmiddels ander container bedrijf en zal geen gebruik meer maken van regiocontainer.

Altijd optijd en vriendelijke chauffeurs

Ik huur al jaren mijn puincontainers via Regiocontainer. Iedereen die je aan de telefoon krijgt is vriendelijk en ze leveren altijd keurig op de afgesproken tijd!

Ontvangst was goed ,netjes op z'n plaats neergezet en op tijd . Over het ophalen van de container ben ik helemaal niet tevreden ! Het heeft bijna 2 weken geduurd voordat het opgehaald werd. Ik hoefde niet thuis te zijn ervoor maar ik was verantwoordelijk ervoor vond ik. Anderen gooiden hun spullen dr in . En dat irriteerde mij.

Heel tevreden

Super tevreden

Perfect geregeld

Dit is al helaas de negende container die we besteld hebben. het liep allemaal even anders. Bij al deze containers is het perfect gegaan. De mensen zijn vriendelijk, correct en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Snel en makkelijk.

Het bestellen via de site is goed te doen. Voldoende informatie voor wat betreft de keuze voor de juiste container. Kortom goed !!

Super service.

Als is na wens verlopen

Super goed gegaan

Snelle levering en ophaling

Snel geleverd en snel weer opgehaald. Helaas kwam de chauffeur niet op de afgesproken tijd maar 4 uur te vroeg. Dan had hij weekend zei hij. Verder prima service en een aanrader mits het tijdstip van levering niet uitmaakt.

vlotte en servicegerichte aanpak en afhandeling

Vlotte en servicegerichte aanpak en afhandeling

goede service en eenvoudig te regelen

wij bestellen regelmatig containers, dit is altijd goed en snel te regelen

Top.

Snel geregeld. Weghalen lastig contact krijgen.

Beoordeling is 1

Slecht

Goede service, vriendelijke mensen

Beoordeling is 10

Prima container en goede afhandeling

Beoordeling is 10

Snelle levering, duidelijke communicatie en het ophalen van de container was snel geregeld.

Beoordeling is 8

Prima groot genoeg

Duidelijke website

Beoordeling is 9

Beoordeling is 6

meerdere keren gebeld met dezelfde persoon, en toch opnieuw elke vragen om bedrijfsnaam. niet wetende dat ik hem 5 geleden nog aan de lijn heb gehad, over dezelfde container.

Beoordeling is 9

Geweldig geregeld allemaal! Wordt geleverd en opgehaald op afspraak, de (telefonische) communicatie verloopt goed en zeer vriendelijke medewerkers!

Beoordeling is 10

Snel geregeld, geplaatst en opgehaald

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.