Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en duidelijke communicatie. Het team wordt beschreven als vriendelijk en responsief, met praktische oplossingen. Veel reviews benadrukken betrouwbare service en tijdige verwerking van containers. Over het geheel genomen waarderen klanten de efficiëntie en professionaliteit van de dienst.
zie boven dus goede services
19 December 2025
Niek
Naarden
wij hadden onze voorbereiding goed gedaan . achterdeuren van de container op boot erin klaar . 10 minuten werk. netjes afgehandeld tesamen.
18 December 2025
peter
hardinxveld - giessendam
Alles zo goed geregeld. Altijd super vrolijk. Altijd meedenken in oplossingen. In een woord top!
15 December 2025
Bianca
Apeldoorn
Je besteld een puincontainer maar hier mogen alleen stenen in. 30x30 tegels is geen puin.
Beveelt niet aan
15 December 2025
Robin
Lichtenvoorde
De container is makkelijk te bestellen via de site en snel geleverd. Het enige wat iets duidelijker mag is de nevestiging van tijd waarneer deze geleverd word. We hadden hem voor de ochtend aangevraagd. Bij de bevestiging wordt aangegeven dat dit een voorkeur is maar geen zekerheid dat het ook in de ochtend lukt. We hebben verder geen tijd binnen gekregen de dag van te voren of op de dag zelf wanneer de container zou komen.
14 December 2025
Petra
Tilburg
Reserveren gaat makkelijk via de online omgeving.
3 December 2025
marcel
sint pancras
Super te woord gestaan en geholpen. Donderdag aan het einde van de middag, telefonisch, een container besteld welke vrijdagochtend vroeg al werd geleverd. Al met al TOP.
30 November 2025
John Bloemendaal
ZOETERMEER
Snelle en vriendelijke service en komen Afspraken na
27 November 2025
H
Veghel
Gemakkelijk via de website aan te vragen. Snelle telefonische service. Ook de reminder voor het ophalen ging zeer soepel.
24 November 2025
Else
Drachtstercompagnie
Op korte termijn een levering kunnen regelen, en de dag daarna een wissel van de container, met een goede en snelle service!
16 November 2025
Bob
Bergschenhoek
Alles verliep vlot en gecoordineerd
30 October 2025
Arthur
Amsterdam
correcte levering , eenvoudig en correct Idem voor het ophalen
30 October 2025
Chantal
Aardenburg
Container werd op de gevraagde plek geplaatst. Toen er klachten waren over een te volle container, werd er door Regiocontainer.nl contact met mij opgenomen. Ik heb toen telefonisch een nieuwe container bijbesteld die netjes naast de volle container geplaatst werd zodat het te veel makkelijk over te hevelen was. Ophalen gemeld via de website. Daar kreeg ik een mail over met een datum vanaf wanneer de containers zouden worden opgehaald. Uiteindelijk zijn ze een paar dagen later opgehaald.
20 October 2025
Paul
Leidschendam
Goed overleg, meedenkende mensen, sportief niet star als er iets niet helemaal goed gaat
9 October 2025
Jeroen
Maarssen
Bestellen en lurven ging prima. Eerder op laten halen via de website lukte echter niet, want het proces stopte halverwege. Telefonisch ging het wel probleemloos.
6 October 2025
Linde Elink Schuurman
Etten-Leur
De container stond er al om 8.00 uur. Het ophalen ging ook soepel. Dit moest wat sneller, ivm werkzaamheden vanuit de gemeente in de straat.
25 September 2025
Andrea
Den Haag
Ik had een dakcontainer staan, ik had polycarbonaatplaten van een dak in de container gelegd. Navraag gedaam bij regiocontainer en gebeld. Aan de telefopn kon niet aangegeven worden of het verzoek om een mailtje te doen. Nooit meer iets van gehoord. Hierdoor container blojven staan met extra kosten. Ik heb inmiddels ander container bedrijf en zal geen gebruik meer maken van regiocontainer.
Beveelt niet aan
24 September 2025
peerke
Oosteind
Ik huur al jaren mijn puincontainers via Regiocontainer. Iedereen die je aan de telefoon krijgt is vriendelijk en ze leveren altijd keurig op de afgesproken tijd!
22 September 2025
Klusbedrijf Peter Berendsen
Spijkenisse
Ontvangst was goed ,netjes op z'n plaats neergezet en op tijd . Over het ophalen van de container ben ik helemaal niet tevreden ! Het heeft bijna 2 weken geduurd voordat het opgehaald werd. Ik hoefde niet thuis te zijn ervoor maar ik was verantwoordelijk ervoor vond ik. Anderen gooiden hun spullen dr in . En dat irriteerde mij.
19 September 2025
J.
Den haag
Super tevreden
15 September 2025
Robert
Hengelo
Dit is al helaas de negende container die we besteld hebben. het liep allemaal even anders. Bij al deze containers is het perfect gegaan. De mensen zijn vriendelijk, correct en staan klaar om je vragen te beantwoorden.
11 September 2025
marga
Hillegom
Het bestellen via de site is goed te doen. Voldoende informatie voor wat betreft de keuze voor de juiste container. Kortom goed !!
7 September 2025
Super goed gegaan
30 August 2025
Dhr van der ven
Tilburg
Snel geleverd en snel weer opgehaald. Helaas kwam de chauffeur niet op de afgesproken tijd maar 4 uur te vroeg. Dan had hij weekend zei hij. Verder prima service en een aanrader mits het tijdstip van levering niet uitmaakt.
24 August 2025
Jeroen
APELDOORN
Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing.
Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf.
Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand.
Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar.
Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen