Beoordeling is 10

Prima service. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Uitsrekend

Beoordeling is 5

Web site en klantvriendelijk ok

Beoordeling is 8

Beoordeling is 9

Snelle reactie en behulpzaam. Chauffeur eerst even wat stroef en moeilijk maar dacht uiteindelijk mee.

Dikke prima

Beoordeling is 10

Komen 9 van de 10 keer hun afspraken netjes na!

Super heel tevreden

Prima geregeld...

Beoordeling is 10

Na het bezoeken van de duidelijke website hadden we een prettig telefonisch gesprek met het bedrijf, waarna de container vlot werd geregeld.

Beoordeling is 10

In eerste instantie een 4 m3 container besteld, doordat deze niet beschikbaar was kreeg ik netjes een telefoontje met een leuk aanbod voor een 6m3 container, was achteraf gezien maar goed ook kwam met gemak vol. Kortom een prima bedrijf met snelle service.

Makkelijk en snel

Beoordeling is 7

Snel, betrouwbaar, gied

Beoordeling is 10

Zeer flexibel en accuraat.

Beoordeling is 10

Informatie, plaatsing container en administratieve afhandeling prima in orde.

Beoordeling is 10

in een woord gezegd, goed. levering op tijd en ophalen ook op de dag als afgesproken is. zou zeggen. ga zo door

Beoordeling is 10

Zeer goed ! Alle afspraken zijn nagekomen. Reserveren is erg gemakkelijk.heel erg vriendelijke medewerkers de prijzen zijn ook erg goed. Geen gedoe als de container vol is, gewoon ff op de "knop" klikken in de daarvoor bestemde email en de rest gaat vanzelf. Kortom: aanrader.............

Nette organisatie correcte service

Beoordeling is 10

Altijd prima,alles te overleggen.Nette bedrijven

Beoordeling is 3

Initieel goed maar na ophalen van de container bleek er naast puin hout in de bak te zitten en dat verhoogde het huurbedrag met 90%. Ik heb daarover contact via dr mail gezocht en was in de veronderstelling dat ik nog volop in dialoog met het bedrijf was toen er ineens een factuur in mijn mailbox zat. Ik ben behoorlijk teleurgesteld in de communicatie achteraf. Er was geen consensus over het te betalen bedrag en toch heb ik nu een factuur met meer dan 90% verhoging.

Beoordeling is 10

Op afgesproken tijdstip geleverd en opgehaald. Helemaal goed Dus!

Beoordeling is 10

vooraf info dat als de container beladen opgehaald zal worden dat er terplekke dan stempels uitgedraaid dienen te worden en dat dit ernstige schade aan de bestrating van de oprit tot gevolg kan hebben. hetgeen nu het geval is.

Beoordeling is 10

prima. fijn dat er telefonisch overleg mogelijk was over de tijdstippen van bezorgen en ophalen. bezorgen was precies conform de afspraak, prima dus. wel jammer dat, toen de container er eenmaal stond, het ophalen ineens werdbuitgesteld tot de volgende dag.

Beoordeling is 10

alles vlug en goed geregeld prima

Alles goed geregeld

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.