Beoordeling is 10

Via een Google zoekopdracht op de website gekomen, duidelijke website, container besteld en netjes afgeleverd op de aangegeven plek. Twee dagen later container laten omwisselen voor een lege. Ik precies volgens afspraak. En heel wat goedkoper dan de lokale container aanbieders.

Beoordeling is 8

Super telefoniach advies gekregen!

Makkelijk en snel...

Beoordeling is 10

Gemakkelijk besteld. Snel geleverd en opgehaald. Was alles maar zo simpel.

vriendelijk, snel, competent

Beoordeling is 9

Had nog nooit gehoord van dit bedrijf. Via internet ontdekt en meteen zaken gedaan Prima ervaring

Beoordeling is 8

Goed bereikbaar. Ik ben netjes te woord gestaan.

Beoordeling is 9

Een belletje en hij stond dezelfde dag nog op de stoep. prima de lux.

Probleemloos / fijn

Beoordeling is 10

Mijn eerste contact met Regio Containers. Duidelijk uitleg van huur, gebruik en logistiek. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke respons. Ook contact met chauffeurs was uitermate vriendelijk en constructief. Vragen over inhoud van de container werden duidelijk beantwoord. Dank voor de klantvriendelijkheid.

Beoordeling is 10

Zeer goed en een positief bedrijf

Beoordeling is 10

Bedrijf maakt goede afspraken en komt deze ook na.

Beoordeling is 10

Perfect geregeld, vriendelijk personeel!

Beoordeling is 1

Ik had een hele slechte ervaring met het bedrijf. De container zou tussen 12:00 en 17:00 gebracht worden en ik zou een half uur tevoren gebeld worden. Om 16:00 heb ik nog gebeld om te vragen of de chauffeur onderweg was. Ik kreeg toen te horen dat deze verlaat was en waarschijnlijk pas tussen 18:00 en 18:30 met de container zou arriveren. Ik vind het al niet netjes dat ik niet op de hoogte wordt gehouden van ern uitloop van 1-1,5 uur maar dat ik dit pas te horen krijg als ik zelf bel. Omdat ik met behulp van mijn buren een plekje had weten te reserveren in mijn kleine en drukke straat, door middel van een geleende aanhanger welke ik bij plaatsing van de container naar een inrit van mijn buren mocht verplaatsen, moest ik aanwezig zijn ten tijde van het plaatsen van de container. Om 19:00 was ik nog steeds niet gebeld, waarop ik wederom zelf contact heb gezocht. Ik kreeg toen eerst te horen dat de container al geplaatst zou zijn ergens in de straat, hetgeen onwaar was, en vervolgens dat de container nog onderweg was. Om 20:00 heb ik wederom contact gezocht en kreeg ik te horen dat de chauffeur niet meer mocht rijden en dat de container dan morgen wel geplaatst zou worden. Ik heb uiteindelijk 8 uur zitten wachten op de container, maar die is dus die dag helemaal niet geplaatst. Ik heb aangegeven dat ik niet nog een dag mijn planning aan hen wilde aanpassen en dat ze het plaatsen van de container en het vrijmaken van de plek de volgende dag dan op eigen houtje moesten doen. De container is toen een dag te laat inderdaad geplaatst. De medewerker die mij telefonisch te woord heeft gestaan is gelukkig rustig gebleven en heeft geprobeerd de gemaakte fouten op te lossen.

Beoordeling is 10

Het was erg goed geregeld allemaal, en toen de container vol was, was hij na 1 telefoontje weer op gehaald! Zeker voor herhaling vatbaar als ik er weer gebruik van moet maken.

Beoordeling is 10

mooie grote container.. 1 van 6 kuub en 2 van 10 kuub gehuurd! top bedrijf.. aanrader voor iedereen die er 1 nodig heeft!

Beoordeling is 9

6 kub container bij grote verhuizing. Ongelooflijk behendige plaatser. Echt prcies op de veirkante centimeter waar we hem wilden hebben en dan wel half onder een boom.

Ervaring is goed

Beoordeling is 1

Erg onduidelijk na zeven mailtjes Van u bedrijf nog niet de container die ik besteld had . Ik had een 4k. Container besteld die was niet op voorraad toen zou ik een een 6k Krijgen uiteindelijk een 3k gekregen (die ik iets hoger mocht inladen ) maar wel voor de prijs van een 4K . Ik zal in de toekomst zeker geen container bij uw bedrijf meer bestellen.

Beoordeling is 10

Contact loopt altijd erg soepel, 9 vd 10x via Bj�rn. 1 simpel belletje en alles wordt geregeld.

Beoordeling is 10

In een woord top snelle levering

correct en snel

Beoordeling is 8

makkelijk te regelen, goed uitgevoerd

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.