Beoordeling is 10

goede service en vriendelijk te woord gestaan

Snel en zakelijke afhandeling

Beoordeling is 10

Prima ervaring gehad, plaatsing van de container dag na bestelling, ophalen na contact, chauffeur dacht goed mee bij het plaatsen en zette de container gunstig neer.

Beoordeling is 10

Gewoon een prima service. Op tijd geleverd (3m3 container). Op de juiste plek neer gezet en ook weer op de juiste tijd weer opgehaald. En dan ook nog de goedkoopste in de omgeving!

Beoordeling is 8

Goed bedrijf zoekt ook naar oplossingen als ze zelf geen tijd hebben.

Beoordeling is 9

Prima volgens afspraak halen en brengen. Telefonisch ook prettig en deskundig in de omgang!

Beoordeling is 9

Goed te vinden op Google. Telefonisch goed geholpen. makkelijk dat ze even kunnen kijken via Google of ze makkelijk ter plekke kunnen komen. Vriendelijk behandeld.

Beoordeling is 7

Om 08.00 uur gebeld om 15.00 uur geleverd, prima gedaan!

Beoordeling is 9

Goed snel geholpen betaling snel opgelost conclusie uitstekend

Beoordeling is 1

de ervaring is een enorme teleurstelling. Container werd niet geleverd op d eboloofde dag. zelfs de dag erna heb ik drie kee rmoetenbellen om een container voor bouw afval hier te krijgen. Al het puin heb ik noodgedwongen eerst buiten neer moeten gooien om het daarna daar weer op te ruimen en in de container te gooien. Dubbel werk. ook het ophalen was een wederom een fiasco. maandag gebeld het is nu vrijdag en dat ding staat hier nog steeds in de weg te staan. autos kunnen er niet langs we kunnen niet parkeren etc etc. als ik dit aangeef krijg ik smoesjes dat het druk is en dat anderen iets vergeten zijn te doen. waardeloos. eerst een laatste keer dat ik gebruik maak van dit ***bedrijf.

Beoordeling is 8

Prima service, snel en volgens afspraak. Je betaalt wat maar hebt wel een zorg minder.

Beoordeling is 10

Particulier: Zeer goed, reageren snel, goed telefonisch bereikbaar

Beoordeling is 6

Netjes geholpen ???

Beoordeling is 8

Goed. Grote container op advies gekozen. Was kleiner dan verwacht en eigenlijk te klein.

Beoordeling is 10

Hele fijne telefoongesprekken gevoerd en zijn echt mee denkend en zoeken naar de beste oplossing voor je top

Beoordeling is 7

request was quickly handled but felt pushed to pay and did not get opportunity to prepare for the container.

uitstekend.

nee

Goed. Niks te klagen

Beoordeling is 7

Plek van container besproken met chauffeur die hem bracht. Plek achter het huis is lastig te vinden. Daarom met chauffeur afgesproken dit door te geven aan regiocontainer zodat de chauffeur die de container komt halen zich niet de krampen zoekt. De container werd niet op de afgesproken vrijdag opgehaald zonder te worden ge�nformeerd. Zelf gebeld, werd maandag. Chauffeur kon container maandag niet vinden omdat de info niet was doorgegeven. Communicatie binnen bedrijf kan beter.

Top! Zeer flexibel

Beoordeling is 9

Bestelling op snelle en correcte wijze afgehandeld

Beoordeling is 10

Een snelle, klantvriendelijke manier van zaken doen. Zal een volgende keer zeker weer een container via jullie huren.

Duidelijk, goede service

Beoordeling is 10

Duidelijk antwoordt op vragen, dat is ook wat een klant verlangt.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.