Beoordeling is 10

zeer vriendelijk aan de telefoon en goed advies en uitleg.

Beoordeling is 2

zeer slecht geregeld, telefonisch een container besteld en direkt betaald dmv een betaallink via mail, alles in kannen en kruiken, aan eind van de dag kreeg ik een telefoontje ze wilde niet op die plaats gaan leveren, op wat voor manier dan ook ze weigerden omdat ze ooit es ruzie hadden gehad met medewerkers van die camping ik eiste ook mijn geld direkt terug maar dat ging niet lukken volgens regiocontainer want dat moest via de administratie dus wel gelijk ontvangen maar klanten direkt hun geld teruggeven ho maar

Beoordeling is 10

Goede service, klantvriendelijk en snelle levering.

Beoordeling is 10

Mijn ervaring is super!!!

Snel el makkelijk geregeld

Beoordeling is 8

Top service, alles snel geregeld!

Snel en goed

Beoordeling is 9

Makkelijk om container te bestellen. Goede uitleg wat er wel en niet in kan. Vlotte service met brngen en ophalen.

Beoordeling is 8

Prima service , komen afspraken na en zijn flexibel.

Snel, betrouwbaar, vriendelijk.

goede prijs - en kwaliteitverhouding

Beoordeling is 3

Slecht ervaren

Beoordeling is 6

Container werd 1 dag later bezorgd. Uiteindelijk vaak moeten bellen de volgende dag. Volgens tel.niste bezorgd maar we hadden gee container. Na vaak bellen goed gekomen.

Beoordeling is 10

Prima communicatie, zeer snelle reactietijden en uitstekende service

Beoordeling is 9

Zeer vriendelijke personeel. Goed geregeld!

Beoordeling is 10

Vriendelijk en erg behulpzaam en zoeken in oplossingen

Beoordeling is 9

Prima service, goede prijs kwaliteitverhouding

Gewoon prima

Beoordeling is 8

Prima geregeld korte en duidelijke uitleg

Zeer goed en professioneel

Beoordeling is 10

Telefonisch heel goed bereikbaar,vriendelijk , alles werd heel goed uitgelegd .Kortom heel tevreden.

Beoordeling is 9

Wat mij als eerste opviel was de vriendelijkheid en snelheid van handeling over telefoon...met de juiste adviezen...de container werd op de afgesproken tijdstippen geplaatst en opgehaald...netjes.

Beoordeling is 9

Goede ervaring, denken mee met de klant

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.