Beoordeling is 10

Goed snelle levering van een container en de mensen denken ook met je mee

Beoordeling is 10

Het was de eerste keer dat wij zaken met U deden de mensen zijn vriendelijk en je kan alles in overleg doen het is om prima bevallen als wij in de toekomst ooit nog eens een container nodig zijn dan komen wij weer bij u het is ons goed bevallen klantvriendelijkheid en je hoeft verder nergens meer achteraan Dit is onze ervaring Wij wensen iedereen veel succes En tot weder horens M.V.G. de heer en mevrouw te Hofstee De Krim

Beoordeling is 10

Hebben een goede ervaring gehad met zowel de persoon aan de telefoon als de chauffeur die de container afleverde. Op korte termijn werd voor ons de nodige moeite gedaan iets te regelen. Prima allemaal.

Beoordeling is 9

Ik vond het een prettig bedrijf het was zeer professioneel en klantvriendelijk

Beoordeling is 9

Vlotte service en correcte afhandeling. Omdat geleverde container echt kleiner was dan de afgesproken 4m3, contact gezocht met Regiocontainer.nl. Daar werd correct en concreet goede oplossing geboden.

Een hele goede service

Beoordeling is 9

De container werd volgens afspraak op tijd geleverd en opgehaald prima service.

Beoordeling is 8

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima dus

Beoordeling is 10

Prima, levert en haalt op conform afspraak. Alles wordt netjes per email bevestigd.

Beoordeling is 10

Klantvriendelijk manier om een container te bestellen, nauwkeurig in afspraken, prettig contact en redelijk geprijsd

Beoordeling is 10

Ik ben zeer tevreden over jullie. In de eerste plaats omdat de container 6 weken mocht blijven staan. Dat was bij andere leveranciers maar 3 of 4 weken. De container werd na aanvraag binnen enkele uren geplaatst, supersnel! ook het ophalen was snel geleverd. Al met al dus heel erg tevreden!

Beoordeling is 10

Eerste ervaring met regiocontainer. Op zich goed verlopen. Dag van op halen container ivm drukte verschoven, maar daar kwam geen feedback van. Mischien is het mogelijk om daar eens naar te kijken. Maar dit heeft niet inv l oed op mijn beoordeling.

Beoordeling is 10

Prima geregeld. Super snel Had een 4 kubs besteld maar een 3kubs geleverd. Prima afgehandelt.

Beoordeling is 10

Alles prima verlopen snelle levering.

Prima, volgens afspraak de container gebracht en gehaald

jhouhk

Beoordeling is 10

Keurig geregeld en vriendelijke mensen.

Prima, volgens afspraak de container gebracht en gehaald

Beoordeling is 10

We hebben een container gehuurd

Prettig

Beoordeling is 8

Goed, duidelijk en vriendelijk

Beoordeling is 2

Uitermate slecht. Tot vier toe werden afspraken niet nagekomen. Helaas kan ik geen feedback geven via de site, alleen via Facebook etc. Deze gebruik ik niet. Uwlaatste medewerker Spande toch echt de kroon. Ging door mij heenschreeuwen en luisterde totaal niet op mijn vragen.

Beoordeling is 10

Tijdens een verbouwing die sneller ging dan gedacht hadden we met spoed een container nodig op de volgende dag. Normaal misschien niet zo'n probleem ware het niet dat het �n de dag na koningsdag was �n de container op zaterdag moest worden afgeleverd. Even bellen met RegioContainer en alles was binnen een kwartier geregeld. Er was zelfs geen probleem met het feit dat het bouwafval n zakken zat. Hout, steen, zakken, alles kon erin.De service was perfect, prettig geholpen vriendelijke medewerkster. DE volgende dag om 8.30 uur stond de container recht voor de deur. Ook het ophalen was geen probleem. Wij zijn erg enthousiast en raden iedereen RegioContainer aan.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.