Beoordeling is 10

zeer heldere informatie , keurige bevestiging via mail en levering en ophalen volgens afspraak.

Beoordeling is 10

Mijn Tip, Wesley is heel gezellig heeeeel vrolijk en heeeeeel klantvriendelijk! Wij belden in de ochtend en ik werd heel vrolijk van hem. Was heel behulpzaam, snel in handelen dus heel fijn. Dus mijn Tip, hem houden!!! Hij heeft ons namelijk heeeeel snel uit de brand geholpen want wij zaten met Puin wat niet opgehaald werd door de gemeente (ons foutje) .

Beoordeling is 10

Vriendelijke en effici�nte telefoonafhandeling, afspraken worden perfect en snel nagekomen.

Beoordeling is 8

De communicatie liep goed. Ik werd vriendelijk en correct geholpen. Wat jammer was dat ik een 6m3 had besteld en 3m3 had gekregen :-( Na het bellen met het kantoor was het ook snel opgelost.

Beoordeling is 8

Goede service. Doen wat ze beloven!! goede informatie.

Punctuele en goede service

goed netjes telefoon hulp

Beoordeling is 4

Negatief Slecht gevoel na afspraak over ophalen.

Beoordeling is 8

Goede service, snelle levering!

Beoordeling is 10

heldere communicatie, doen wat ze zeggen, servicegericht

Beoordeling is 10

Ik heb een uitstekende ervaring gehad

Beoordeling is 10

Keurig. Afspraken worden nagekomen, leveringen op tijd.

Perfect goede service

Beoordeling is 10

Goede Service en de kwaliteit/prijsverhouding is goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel aan de telefoon als de chauffeurs.

Beoordeling is 8

Het lukte niet om via de website de container te bestellen. Daarom heb ik het telefonisch gedaan met een medewerker van Praxis. Aan de telefoon ben ik zeer vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. De container is op deze manier besteld. De factuur kwam in eerste instantie niet binnen, maar na nog een telefoontje ontving ik hem toch in mijn inbox. De container is op de afgesproken datum en tijd geleverd en precies op de plaats gezet waar hij volgens de gemeente mocht staan. Het ophalen van de container heb ik ook telefonisch gedaan en deze is keurig op de afgesproken datum opgehaald.

Beoordeling is 8

Goede prijs, uitstekende (tussentijdse) communicatie en afwikkeling.

Beoordeling is 8

zeer vriendelijk en duidelijke uitleg aan de telefoon. chauffeurs welke de container kwam brengen en halen super vriendelijk en zeer correct

Goed snel duidelijk top

Beoordeling is 10

We zijn prettig en snel geholpen.

Beoordeling is 10

op tijd geleverd en op tijd weer opgehaald ! Prima service, dank daarvoor.

Beoordeling is 10

Goed bereikbaar voor de bestelling en zonder problemen kon ik de afspraak voor levering verzetten. Levering op de afgesproken tijd en weghalen ook zonder problemen.

Beoordeling is 8

Communicatie is niet goed . We zouden een half uur van te voren worden gebeld ditwas maar 10 minuten zodoende waren we niet op tijd op de plaats war de container geplaatst moest worden .

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.