Beoordeling is 10

Prima service! Wij hadden een container nodig. Regiocontainer gebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan door een zeer behulpzame medewerker. De container werd bezorgd en mocht 6 weken blijven staan. Deze tijd hadden wij niet nodig maar wat een gemak hebben wij daarvan gehad. Nadat de klus geklaard was wederom gebeld en werd de container opgehaald. Super!

Beoordeling is 10

RegioContainer biedt een hele scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Telefonisch snel bereikbaar, bestelling is met 1 telefoontje geregeld en levering binnen 24 uur. Top!

Beoordeling is 8

Prima service conform afspraak. Alleen een tijd of dagdeel afspreken bleek lastig. Opzich geen probleem want de container is keurig neergezet in telefonisch overleg.

Beoordeling is 10

Erg prettig contact. We hadden eerst alleen een container voor puin en hebben deze telefonisch om kunnen zetten naar bouwafval.

1e keer via deze site besteld, goed bevallen

Beoordeling is 10

Bij bellen direkt een medewerker aan de telefoon. Erg fijn om telefonisch alles af te spreken! Chauffeur was prima op tijd. De container was uiteindelijk te groot om te plaatsen op de plek die we bedacht hadden maar de chauffeur kwam zelf met prima alternatieve oplossing! Chauffeur Ton was heel flexibel, we konden bellen als we klaar waren met de container dan zou hij hem weer ophalen. Dit kon zelfs een dag later zijn! Bij bellen dat we klaar waren werd de container supersnel weer opgehaald! Zeer tevreden over de service, ik kan geen verbeterpunten vinden!

Beoordeling is 10

Zeer snel en correct. Goede oplossing voor mijn afvalprobleem.

Beoordeling is 10

Snelle service en klantvriendelijk personeel

Beoordeling is 10

Goede en vlotte service. Bijna gelijk antwoord per email en duidelijke communicatie.

Beoordeling is 10

Prima ervaringen met regiocontainer. Eenvoudig om te bestellen en te betalen. Communicatie is heel goed

Helemaal Toppie!

ik ben zeer tevreden!

prima contact, snelle levering

Beoordeling is 10

super geregeld afspraak goed nagekomen

Keurige levering en afhandeling

Beoordeling is 10

Prima voor elkaar. Goede service, duidelijk en prima aflevering.

Beoordeling is 10

Heel eenvoudig geregeld, uitstekend geholpen en een aanpassing in de ophaaldatum was geen enkel punt.

Beoordeling is 8

Bedrijf wat alles netjes regeld/oplost indien er iets niet helemaal klopt.

Zeer tevreden.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.