Beoordeling is 10

Onze ervaring is uitermate goed! Donderdagavond order container geplaatst, vrijdag geleverd en maandag weer opgehaald. Wij zeggen Ga zo door!

Beoordeling is 6

Ik had na uiteindelijk plaatsen van de container, dat zij mij aan het lijntje hebben gehouden, omdat de chauffeur die de bak bracht, niet ver van mij adres woont en dus mij de laatste bak hebben geleverd, zodat hij daarna huiswaarts kon. De afspraak was in de ochtend, en het werd 17.30u en na het weekend werd de bak om 06.15 u weer opgehaald.

prima verlopen.

Beoordeling is 10

Snel, correct en effectief.

Beoordeling is 10

Eerste keer dat ik dit bedrijf meemaakte, gewoon erg goed!

Beoordeling is 6

De chauffeur van de onderaannemer was nogal onwelwillend om de container om te draaien zodat her puin beter afgevoerd kon worden. Dit zou extra kosten. Voor �175 hadden we wat meer service verwacht. De contact persoon aan de telefoon was zeer service gericht.

Beoordeling is 8

Goede service en snelle levering.

Beoordeling is 10

Bestelling en levering diverse containers snel geregeld. Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Top alles volgens afspraak

Beoordeling is 8

Een goed telefonisch contact.. Ook de site was helder en duidelijk.

Kortweg.... Super!!!

goed snel en makelijk

Beoordeling is 8

Besteld, wordt netjes nagebeld en levering mooi op tijd. Prima gewoon als je (snel) een container nodig hebt en verder geen gezeur. Aanrader!

Super snel ????

Beoordeling is 10

Gewoon goed , geen poespas ????????

Beoordeling is 10

Goed, snelle actie ook toen ik een dagje eerder de container wilde

prima, afspraken nagekomen.

Beoordeling is 4

Zal niet snel nog een container huren hen om 3m3 bak gevraagd maar kreeg 2.5.....erg jammer

Beoordeling is 8

Er is adequaat gehandeld, zowel bij het brengen als bij het halen vwn de container.Het enige wat jammer was, dat ik niet per pin kon betalen dat leverde misverstanden en vertraging op.

Beoordeling is 8

Container besteld tbv grond en tegels/muur. Prima geholpen door verkoper.

Beoordeling is 2

niet zo best spijt dat ik bij dit bedrijf containers heb besteld, heb dat op facebook duidelijk laten weten maar goed een ervaring rijker

Beoordeling is 10

Super fijn, snel en vriendelijk.

Beoordeling is 10

Zeer makkelijkmom een container te bestellen. Website is verzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Service is gewoon top!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.