Beoordeling is 8

goed bereikbaar, klantvriendelijk aan de telefoon en servicegericht.

Beoordeling is 8

Zeer positief. Komen afspraken na en zijn punctueel.

Beoordeling is 8

Dee zijn zeer goed. Wordt snel geleverd op de afgesproken tijden.

Beoordeling is 8

Prima. Goed bereikbaar ook in de avond. Afspraak netjes nagekomen, zowel voor brengen als halen. TOP

Beoordeling is 8

Zeer positief. Komen afspraken na en zijn punctueel.

Beoordeling is 2

Als wij ooit nog een container nodig hebben niet meer bij dit bedrijf !

Beoordeling is 10

Vlot, goede service, duidelijk aan de telefoon.

Beoordeling is 10

Container besteld en inderdaad supersnel geleverd binnen 1 dag.. 's ochtends om 6.30 uur al geleverd en konden direct aan de slag! Erg klantvriendelijk en het ophalen was ook direct geregeld! kan dit bedrijf zeker aanraden!

Beoordeling is 10

Prima service, snel alles geregeld en goede informatie. Ik ben super tevreden!

Beoordeling is 6

Redelijk.

Beoordeling is 8

ik meerdere keren container i.v.m. met mijn verbouwingen via Regiocontainer geregeld. Vooral de lange duur om de container te mogen laten staan spreken mij erg aan.

Uitstekend!

Beoordeling is 8

helemaal tevreden . bellen afspreken en de volgende dag al op de stoep. bij laten ophalen ook snelle afwikkeling aan de telefoon en volgende dag al opgehaald. Top

Beoordeling is 10

Goede ervaring. Precies gekregen wat we nodig hadden.

Container gehuurd ivm puinafval

Zie onder

Beoordeling is 8

Ik zal een volgende keer zeker RegioContainer weer overwegen.

Beoordeling is 4

1 van de 2 containers was niet ingepland hierdoor was het even spannend of we die wel of niet geleverd zouden krijgen gelijkertijd (wel gelukt). Het duurde 3 dagen voordat de containers volgens afspraak zijn opgehaald. Beloofde afspraak die gemaakt was voor maandag stond niet in het system, de bevestigde afspraak voor dinsdag was niet ingepland, woensdag na toch nog even van te voren geinformeerd te hebben was het wel gelukt.

Makkelijk en snel

Zeer goed !!!!!

Snel en goed geregeld.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.