Beoordeling is 10

Ervaring is heel positief. Tel. Reserveren prima. ....aflevering prima.......indien nodig weer gebruik van maken en bij vragen aanbevelen

Beoordeling is 10

Snelle levering met een goede service ook bij afhalen

Beoordeling is 10

Ben uiterst tevreden! Kan het iedereen aanraden.

Beoordeling is 8

Een prettig contact en to-the-point.

Beoordeling is 10

Zeer bekwaam en goede service

Beoordeling is 10

Ik heb het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Er werd snel gereageerd op vragen

Beoordeling is 10

uitstekende levering precies zoals afgesproken. Ophalen duurde iets langer dan afgesproken

Beoordeling is 10

Prima!! Geen op of aanmerkingen alles verliep perfect!!

Beoordeling is 8

Prima bedrijf dat afspraken nakomt.

Beoordeling is 6

Mijn gevoel zegt: jonge mensen aan de telefoon met weinig ervaring-snel snel snel is de boodschap.

Beoordeling is 10

Vrijdag avond hadden we snel een container en zand nodig...na een paar keer heen en weer bellen zou hij de volgende dag al bezorgd worden, en de container is al om half 10 in de ochtend bezorgd! Super service!!!

Beoordeling is 10

Door omstandigheden moest ik zo snel mogelijk een container hebben. Regiocontainer stond direct voor me klaar. Diezelfde dag stond de container voor mijn deur. Geweldige service.

2x container besteld

Prima geholpen en snel.

Beoordeling is 10

Geweldig. Netjes op tijd. Brengen en halen netjes gedaan. Vriendelijke chauffeur.

Beoordeling is 10

Prima service exact gedaan wat ze zeggen.

Beoordeling is 10

Prima, afspraken nagekomen, geen gezeur.

Snel, vriendelijk, makkelijk!

Probleemloos, snel

Beoordeling is 2

Het is mij super tegen gevallen, want je besteld iets en je krijgt kleiner . En als je dan beld dan vertrouwen ze het niet. Jullie zullen aaan mij geen container meer verhuren en alle klanten van mij en collega s ook niet. Mvg

Prima geregeld

Beoordeling is 10

top, ik zou het iedereen aanraden.

Beoordeling is 10

Onze ervaringen met regiocontainer waren goed,de levering en het ophalen was op tijd zoals het moet. Een volgende keer zouden we weer hier bestellen,gewoon even bellen!

GOED

Alles goed geregeld Goede service

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.