Beoordeling is 10

Keurig tijd geleverd. Ook het ophalen na een telefoontje niks op aan te merken. De volgende x weer bij dit bedrijf! Top!

Beoordeling is 10

2 dagen van te voren aangevraagd en mooi op de gewenste dag en dagdeel geleverd. Nadat we op ophalen hadden geklikt is de container ook zeer snel weer verwijderd, super service!

Beoordeling is 10

Waargemaakt wat beloofd is.

Beoordeling is 6

Komt afspraken niet na

positieve ervaring

Beoordeling is 10

Erg goed. Kan het aanbevelen.

zeer positief

Beoordeling is 2

Zeer slecht!!! Ze beloven veel op de site maar er komt niets van terecht!!! Ik had een 10m3 container besteld en de volgende dag zou deze geleverd worden. De volgende dag geen container. Die dag in de middag gebeld waar de container bleef. Helaas vanwege een drukke planning was het niet mogelijk om die dag te leveren. De Dag erna zou hij komen. Ook die dag geen container, na dreiging een ander bedrijf in te schakelen kon het ineens nog wel die middag, heel raar!!! met ophalen afgelopen maandag gebeld, dinsdag zou hij worden opgehaald. Het is nu woensdag avond en een aantal telefoontjes later staat de container er nog steeds. Nu wordt hij waarschijnlijk donderdag ergens in de dag opgehaald. Ze kunnen me niet vertellen in welk dagdeel. Voor sommige heel raar maar ik ben nu niet meer zo vriendelijk geweest aan de telefoon en ik vind het ronduit onprofessioneel dat het op deze manier moet verlopen. Op de plek waar nu de regiocontainer nog staat zou nu een andere container moeten staan met materiaal voor de verbouwing. Deze heb ik nu weg moeten sturen wat mij bijna 500 euro extra kost... Ik zou zeggen, bedankt regio container voor jullie enorme goeie service, niet echt dus!!!!

Beoordeling is 10

Containerhuur snel en adequaat geregeld. Snelle levering en ook afhaal.

Beoordeling is 4

even snel een keuken afbreken, even een container regelen en je kijkt op de website en kiest voor een 10m3 sloop en bouw afval container waar bij staat alle in en rond het huis en huisraad mag in de container en daarna blijkt dit anders te zijn, container was al besteld en bij de bestelling word aan gegeven in de namiddag te leveren en een half uur op voorhand even te bellen, daarna telefonisch contact gehad de dag voor plaatsing en alles was inorde een heel vriendelijke man aan de telefoon de na van plaatsing word de container even half op het fietspad voor het pand neer gezet en gebeld hij staat voor de deur e, en als je belt van hij zou in de namiddag geleverd worden zijn ze niet klant vriendelijk aan de telefoon, je krijgt politie in je bedrijf omdat er een container op het fietspad staat terwijl deze naar het pand ging komen, na meerdere keren te bellen word eindelijk het probleem opgelost en word je zo klant onvriendelijk behandeld dat het al niet meer hoeft, je mag je dan als goedkoopste voorstellen maar daar is alles naar afgestemd ik vind het geen aanrader voor even snel een container te regelen en je krijgt er een hoop gezeik meer, maar jha het is betaald dus het interesseert hun totaal niet !

Geweldig , snelle service

uitstekende service

Beoordeling is 10

de container werd keurig op de afgesproken datum geleverd en gehaald. De chauffeurs uiterst beleefd en vriendelijk. De helpdesk medewerker was bijzonder vriendelijk...een aanrader!

Beoordeling is 8

Alles verliep vlot , alleen bij levering was er onderling mis communicatie tussen regio container en het uit voerende bedrijf... Met het formaat container.. Is wel zelfde dag nog opgelost met een alternatief!

Goed contact snelle afhandeling

vriendelijk en goed geholpen

Beoordeling is 10

Top! Goed contact, snel geregeld.

Beoordeling is 8

Prima, zal de volgende keer direct weer regiocontainer bellen

Beoordeling is 6

Slechte communicatie over planning.

Beoordeling is 8

Helaas container niet op tijd geleverd.

Beoordeling is 10

Makkelijk en erg vriendelijk aan de telefoon

Beoordeling is 10

Informatie en levering perfect geregeld.

Beoordeling is 10

Container gehuurd voor paar weken via internetsite

Beoordeling is 4

matig tot slecht

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.