Beoordeling is 10

Zeer klantvriendelijk, makkelijk bereikbaar, ook op zaterdag!! En servicegericht!

Beoordeling is 8

de levering en ophalen waren uitstekend bestellen kan nog wel verbeterd worden

Beoordeling is 10

Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs

Beoordeling is 10

Vanaf het moment dat ik met jullie in contact ben gekomen tot op het moment van ophalen kan ik alleen maar zeggen dat alles perfect is gegaan.

Beoordeling is 10

Snelheid, duidelijkheid, het gemak van bestellen, leveren en ophalen... zeer tevreden!

Beoordeling is 10

goed netjes en snelle levering

Beoordeling is 10

Een prima bedrijf die stipt levert met een duidelijke site, de 2e container wordt hier zeker weer besteld!

Beoordeling is 8

ik heb een zeer goede ervaring met u bedrijf vlotte afhandeling zeer frindelijkke personeel

Beoordeling is 10

Alles prima verlopen. Ben echter niet gebeld 30 minuten voor levering wat ik wel prettiger had gevonden! Voorts prima kerel, die ook bij het ophalen keurig de platen die ik had gelegd onder de container om beschadigingen aan het wegdek te voorkomen heeft mee genomen... Een blijvertje dus!...

Beoordeling is 8

De prijs was concurrerend en dat was de hoofdreden om Regiocontainer te mailen. We hadden geen ervaring met regiocontainer en we hoorde wel goede berichten van bedrijven uit de directe omgeving. Maar alles is keurig verlopen en men kwam ons nog tegemoet om de container 's morgens te brengen.

Beoordeling is 10

Ik kende dit bedrijf helemaal niet en alles was correct ook de tijden en afleveren . zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

Bestelgemak

Beoordeling is 6

De levering van de container ging wat moeizaam. In eerste instantie was men vergeten de container in te plannen, bij afhalen kwam men veel te vroeg. Uiteindelijk is alles wel naar wens opgepakt en opgelost. Met de klantvriendelijkheid is niets mis, het is alleen jammer dat dit niet in ��n keer goed gaat.

Een goede ervaring

Perfect!

Beoordeling is 8

Via internet 3m3 container besteld, wel vroeger geleverd dan gewenst, maar dat was niet problematisch. Via internet ook weer op laten halen.

Beoordeling is 8

prima, snel, effici�nt. compliment. de laatste informatie over plaatsing kwam op een tijdstip dat we die niet meer hebben gezien. geen probleem , maar beter om die informatie al eerder beschikbaar te hebben.

Beoordeling is 10

hallo eerst nog de beste wensen voor iedereen daar. Mijn ervaring met u bedrijf is zeer positief, goede en snelle servies. ik zal zeker weer contact met u opnemen als ik weer een container nodig heb. nogmaals bedankt

Beoordeling is 10

Prima geregeld. Correcte chauffeurs.

Snelle service.

Beoordeling is 8

Prima. Een kleine container gehuurd. Snelle levering volgens afspraak.

Beoordeling is 4

Zeer slecht, container zou rond 11.00 uur geleverd worden, na telefonisch overleg, maar kwam pas om 17.00 uur, na 2 keer telefonisch contact te hebben gehad.

Beoordeling is 2

Zeer slechte ervaringen, niet klant vriendelijk onbeschoft, oplichting je betaald elke keer een ander bedrag voor dezelfde container

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.