Beoordeling is 4

Negatief niet juist nakomen gemaakte afspraken

Beoordeling is 10

Prima service qua prijs/kwaliteit en correct op tijd gehaald en gebracht , nette vriendelijke chauffeur (Richard)! Aanbevelingswaardig, zo door! Met vriendelijke groet, Marcel

Beoordeling is 10

Mijn ervaring is wel goed, ik zal in de toekomst ook zeker weer een container bestellen bij jullie. Alleen een tip: Ook echt bellen als jullie komen en dit aangeven in de telefoon gesprekken, en niet zeggen dat jullie bellen en het dan vervolgens niet doen.

goede ervaring

Beoordeling is 10

We hadden 'gemengd' (puin, zand, hout, groen) afval en het bedrijf dacht mee in de oplossing zodat niet voor elk soort afval een aparte container hoefde te komen

Opslagcontainer besteld

Beoordeling is 4

Een container is zonder vooroverleg opgehaald. De container heeft inderdaad wel erg lang gestaan vanwege een vertraagde uitvoering, maar ik mag verwachten dat eerst wordt overlegd. De container 10m3 was besteld als houtcontainer maar toen het project weer is gaan lopen is het veranderd in gemengd sloopafval. De bedoeling was om als het vol was het verschil in prijs bij het afhalen te betalen. De container was echter halfvol afgehaald en ik kon dus theoretisch nog 5M3 afval vullen. Nu moet ik de prijs betalen van een volle sloopafvalcontainer terwijl ik maar 5M3 afval heb kunnen vullen.

Beoordeling is 8

Informatie op de site is klantvriendelijk en uitgebreid. De container is netjes geplaatst en ook weer vakkundig meegenomen.

Snel en zorgvuldig!

Super geregeld allemaal

Beoordeling is 2

Behoorlijk slecht !!! Halve dag te laat leveren van de container !! Op woensdag gebeld voor het ophalen op vrijdag . Vrijdag geen container opgehaald !! In de loop van de middag gebeld ,zou alsnog in de namiddag gehaald worden. Weer niet ! Weer gebeld. Ophalen wordt zaterdag. Zaterdag de hele dag weer niemand. Weer gebeld. Wordt maandag!! Hoe slecht kan het zijn !!!!

Beoordeling is 8

Zeer positief, ik bestelde op het laatste moment een container voor bouwafval en de volgende dag rond 17:00 werd deze al bij mijn huis neer gezet. Tevens het weghalen ging zeer soepel. ik belde met het klant service nummer (link in de email werkte niet) en werd zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. De volgende dag is de container weggehaald. Heel efficient allemaal.

Zie de beoordeling hieronder

Beoordeling is 8

goede service op juiste dag gebracht en gehaald en komen de afspraken dus goed na

Klus Service STB

Beoordeling is 10

Prima! Snel geleverd, precies neergezet waar gewenst en ophalen wanneer je wilt.

Beoordeling is 8

Wij hebben een verhuiscontainer gehuurd voor een klant van ons voor 2 weken ivm het vernieuwen van de begane grond vloer.

Beoordeling is 10

Veel boven de verwachtingen.

Super..

Beoordeling is 8

prima, goed contact, prettige afhandeling

Beoordeling is 10

uistekend en zeer prettig.

Snel, klantvriendelijk en accuraat

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.