Beoordeling is 6

Verkeerde product werd geleverd, geen excuses aangeboden gekregen en niet tevreden met aangeboden 'oplossing' wij zaten met gebakken peren aangezien we nu het aanrechtblad van te slopen keuke niet in 1 keer in de container konden smijten, maar moesten zagen!

Beoordeling is 10

ik heb goed en fijn contact gehad met het bedrijf. Ben erg tevreden en klantvriendelijk ook nog. Helemaal fijn :)

Beoordeling is 10

Helder, duidelijk en nauwkeurig. Goede informatie en prima aflevering.

Beoordeling is 10

Snelle levering, makkelijke site, prima bedrijf.

Beoordeling is 10

Eerste keer maar Van A tot Z perefect geregeld!

Beoordeling is 8

Ben erg tevreden met Regiocontainer. En de telefoniste was heel klantvriendelijk

Beoordeling is 10

Snelle en pragmatische aanpak. Strookt precies met mijn verwachting.

Beoordeling is 10

Een snelle en super vriendelijke duidelijke service

Beoordeling is 10

Tot heden uitstekend, prima chauffeuse.

Beoordeling is 8

Snelle service, prima klantenservice.

Goed geregeld.

Snel geregeld, duidelijke emails

Beoordeling is 10

uitstekende service en telefonisch goed te bereiken

Beoordeling is 10

Aanbevelenswaardige dienstverlener levert snel en correct tegen schappelijke prijzen.

Beoordeling is 10

Ik vond het heel fijn zoals jullie mij hebben geholpen aan de telefoon. Wij waren op vakantie en moesten een container hebben als we terug waren na half 4 en dit kon via jullie zo geregeld worden. Alle andere bedrijven die ik belde zeiden maak maar geld over op de site en zet erbij na half 4 maar u moet de tijd tussen 1 en 5 uur kiezen dus we kunnen niet de garantie geven want de container kunnen ze ook om half 2 neerzetten. Dit kon echt niet want hij moest achter onze garage komen en wij moesten zelf aangeven welke dat was. Toen ik jullie belde kon het allemaal wel en mocht ik zelfs achteraf betalen en dit vond ik erg fijn zaken doen met jullie :)

Beoordeling is 10

Goede service, denken goed mee met klant

Beoordeling is 8

Snelle en effici�nte service. Het werd allemaal heel makkelijk gemaakt.

Beoordeling is 10

Keurig, netjes op tijd. Niet van te voren gebeld zoals afgesproken.

Beoordeling is 8

prima, no nonsense bedrijf !!!!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.