goede communicatie, snelle levering

Beoordeling is 10

Een prettige en flexibele organisatie

Beoordeling is 8

Opslagcontainer zag er netjes uit en is ook netjes bij huis geplaatst en vandaag ook weer netjes opgehaald. Helaas vond ik de levering op de aangevraagde dag wel laat. Namelijk na 18:00.

Orima

Beoordeling is 10

Goede service komen afspraken na

Beoordeling is 6

Goede servise. Alleen de belachelijk hoge prijs van �500 is een ramp

Beoordeling is 10

Gorde ervaring van bestelling tot ophalen van de container.

prima.

Beoordeling is 10

was alles super ok , bestelgemak, klantenservice, betaling, levering en ophalen van de container, vriendelijk van klantenservice en chaffeuse/chaffeur

Beoordeling is 10

Duidelijke, snelle levering. Goede prijs.

Beoordeling is 1

Zeer slechte ervaring! Op de website tonen ze gloednieuwe containers. In de praktijk krijg een volledig verroeste container met gaten in de bodem, zijkant en dak. Totaal ongeschikt om meubels in op te slaan. Bij telefonisch contact werd ik onvriendelijk te woord gestaan. En na formeel indienen van een klacht wordt er geen passende oplossing geboden. Nu via juridische route een oplossing zoeken.

Beoordeling is 5

Het ophalen van de container ia heel moeizaam gegaan, ondanks herhaalde verzoeken.

Goed geregeld

Beoordeling is 10

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar!

Beoordeling is 9

Dik tevreden. Snel geleverd .

Beoordeling is 10

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald, zonder een spoor van rommel achter te laten.

Beoordeling is 8

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld

Beoordeling is 8

Het selecteren en betsellen van de juiste container is vrij eenvoudig. Ik had wel aangegeven dat ik de container in de ochtend wilde ontvangen. Dat is uiteindelijke de middag geworden. En bij het ophalen was het een dag later als initieel gepland. Er staat ook aangegeven dat dat kan, maar als er een mogelijkheid is om dit specifieker te kunnen plannen en communiceren zou dat zeker een verbe****** zijn in de klantervaring. Verder prima!

Beoordeling is 9

De chauffeur die de container kwam plaatsen was erg vriendelijk. De container werd op een juiste plek voor mij neer gezet. De chauffeur die de container 2 dgn later op kwam halen was ontzettend behulpzaam en vriendelijk.

Beoordeling is 9

Altijd een correcte afhandeling, makkelijk mee te communiceren

Beoordeling is 10

Altijd vriendelijk aan de lijn en altijd op tijd ( top service)

Beoordeling is 8

De container is een dag eerder afgeleverd dan gepland. Wellicht is er iets misgegaan in de communicatie met de afdeling planning van betreffend transportbedrijf?

Beoordeling is 10

Snel doeltreffend en volgens afspraak ????

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.