Beoordeling is 8

Alles is prima verlopen op ��n ding na, bij de bezorging is niet gebeld zoals afgesproken wij kwamen net thuis en toen was de vrachtwagen er ook.Maar voor de rest helemaal top ook ideaal de container mag 6 week staan.

Beoordeling is 8

goede service, alleen jammer dat het vulzand niet uit container is gehaald zodat we meteen aan de slag konden.

Beoordeling is 2

Ik had een container besteld voor de verbouwing van onze nieuwe woning. Ik woonde dus nog op mijn oude adres. Het is niet mogelijk om via de website een ander afleveradres op te geven. Ik heb dit uiteindelijk doorgebeld. In bevestigingsemails stond echter nog steeds niet het afleveradres. Ik heb 5x (!) gebeld om te zorgen dat dit correct werd doorgevoerd. Op de dag van levering werd de container alsnog op het oude adres en niet op het afleveradres afgeleverd. Dit zijn problemen waar je niet op zit te wachten als je gaat verbouwen. Ik heb daarom besloten niet meer van jullie diensten gebruik te maken en jullie ook niet bij anderen aan te bevelen.

Positief

Beoordeling is 10

Hele goede service, klantvriendelijke medewerker

SLECHT

Beoordeling is 2

Uitermate belachelijk dat regiocontainer.nl een bedrijf is dat een container na een week weg haalt zonder hierover in te lichten en als je er dan achteraan gaat bellen je dan van het kastje naar de muur wordt gestuurd en de oplossing niet gevonden wil worden! Ik raad iedereen af hier iets te bestellen! het lijkt allemaal mooi en goedkoop maar als je bijna verplicht wordt ergens anders een container te huren omdat ze een eigen fout niet willen oplossen

Bestelgemak

top snelle service

makkelijk zonder zorgen

Prima !

Beoordeling is 10

Voor het ontruimen van een huis heb ik een container gehuurd. Zeer tevreden over duidelijke informatie, heldere toelichting en vriendelijke hulpvaardigheid.

Beoordeling is 10

We hadden een 3kuub bak besteld maar omdat deze er niet meer waren kregen we een 6kuub bak voor hetzelfde geld!!!

zeer goed bedrijf.

Beoordeling is 10

Positief. Regiocontainer deed veel moeite voor mij.

Beoordeling is 10

Snel en makkelijk telefonisch geholpen na aanvraag om dezelfde dag nog een container te laten plaatsen.

Prima! Goede service!

Beoordeling is 10

Prima levering van juiste container op afgesproken tijdstip. Het ophalen was iets lastiger. Meerdere keren moeten bellen en aan mijn verzoek om voor levering en ophalen te bellen werd niet voldaan.

Beoordeling is 8

Goed, snelle service en flexibele instelling.

slecht

Beoordeling is 2

Doordat ik door jullie slecht ben ge�nformeerd, dacht ik dat ik bij jullie goedkoper af was, maar nu blijkt dat ik 50,- extra moet gaan betalen. Nu ben ik duurder uit, had ergens anders een goedkoper optie.

Beoordeling is 8

Werkt perfect, en goedkoop! Enige nadeel is wel dat de container om 5.45uur werd bezorgd. Dat vonden de buren in de straat niet zo prettig.

Beoordeling is 10

Super service voor een goede prijs. Meer kan je niet vragen. De volgende keer zeker weer RegioContainer.nl! Een aanrader.

Uitstekende en snelle service

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.