Beoordeling is 10

top. vrolijk medewerker. goede info. prima

Beoordeling is 10

snelle levering goede info vriendelijk personeel aan telefoon

Beoordeling is 10

Top service.... zelfde dag nog geleverd

prettig snel en accuraat

Beoordeling is 8

Uitstekend geholpen en snel. Om 16.00 uur besteld en volgende morgen om 7.00 uur geleverd

Beoordeling is 8

goede snelle service voor niet teveel geld

Beoordeling is 10

10m2 container besteld, deze was niet voorradig op dat moment, 2x6m2 containers geleverd voor prijs van 10m2.

Beoordeling is 10

zeer tevreden. gemaakte afspraken werden al goed nagekomen

Goed/snel/klantgericht

Beoordeling is 8

Prima, zonder enig verwarring zeer soepel

Beoordeling is 4

Helaas niet zo goed. Container zou zaterdag tussen 8 en 9 komen. Kennelijk niet goed ingepland. Kwam pas nadat ik daarover gebeld had zo rond een uur of 10. Vervolgens als een gek moeten inladen omdat de afspraak was dat de container weer gehaal zou worden tussen 11 en 12. Waren we daarvoor zo vroeg vanuit onze huidige woonplaats naar den haag gereden. Teleurstellend. Groet, Loes van Eyk

Beoordeling is 10

Zeer positief, dus zeer klantvriendelijk, en wat belangrijk door ons is gevonden is het meedenken!!

Beoordeling is 8

Komt afspraken na ivm het leveren en ophalen van de container. Je wordt ook vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Een min punt is echter bij het bestellen van een 3 m3 container heb ik een 2.5 m3 container gehad

Beoordeling is 10

uitstekende service en snelle bediening maakt dat ik meer gebruik zal maken van jullie diensten.

Beoordeling is 8

geheel tevreden over het product, behoudens de aanlevertijd. Had gevraagd tussen 07.00 en 09.00. Werd echter 10.45. Er werd wel gebeld. Ophalen conform afspraak. Bestellen ging makkelijk via telefoon, waarbij de medewerker erg behulpzaam was en de juiste informatie paraat had.

super

Beoordeling is 10

Hele goede ervaring. Na telefonisch contact container nog op dezelfde dag afgeleverd. Ook ophalen van de container was met een klik via internet geregeld. Indien we nogmaals een container nodig zijn zoeken we dit bedrijf zeker weer op!

Beoordeling is 8

Via internet gevonden en netjes volgens afspraak waargemaakt.

Beoordeling is 8

Alles is volgens afspraak afgehandeld. Gewoon goed.

Beoordeling is 8

container is volgens afspraak gebracht en gehaald.

Beoordeling is 10

Prima container, snel geleverd en snel opgehaald! Top dat de ophaalmogelijkheid met een button in de email verloopt!

Kleine laadbak gehuurd voor 2 weken

Beoordeling is 8

Voor een eerste ervaring ben ik onder de indruk (positief).

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.