Beoordeling is 10

Betrouwbaar. Komt afspraken prompt na.

Goed , correct en vriendelijk

Beoordeling is 10

Top geleverd op tijd ok afgesproken plek en op tijd afgehaald

Beoordeling is 10

Een fijne samenwerking ervaren met dit bedrijf

Beoordeling is 9

Heel goed .de listerd goed en mee werkt

Beoordeling is 9

Heel behulpzaam en alles doen dat afgesproken was

Super relax alles geregeld

Goed bedrijf keurig geholpen

Beoordeling is 7

Levering en communicatie goed, ophaal service verliep stroef

Beoordeling is 10

Prima, duidelijk en vlot geregeld

Beoordeling is 10

Komt afspraken goed na en bij eventuele verandering van containerinhoud brengen ze geen extra administratiekosten in rekening. Erg prettig en was heel snel geregeld

Beoordeling is 9

Snel, makkelijk en fijn contact. Aanrader.

Beoordeling is 8

Goede service, fijn om telefonisch contact te kunnen hebben

Duidelijk en top service

Beoordeling is 1

Zeer slecht Ik zit 20 jaar in de bouw ik heb nog nooit zo'n bedrijf meegemaakt

Beoordeling is 9

Snelle en prettige service. 3m2 container die ik bestelde was uiteindelijk niet leverbaar en werd meteen een oplossing geboden.

Heel professioneel

helemaal prima!

Beoordeling is 8

Blij dat ik alles zo door jullie weg kon laten.

Beoordeling is 9

Als goed vriendelijke mensen..en een aardig chauffeur.

Zeer snelle levering

Beoordeling is 10

Helemaal top! Snelle service!!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.