Beoordeling is 9

Snelle levering, duidelijke website.

Uitstekend personeel en bezorging

Beoordeling is 9

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima. Ik werd heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Daarna direct duidelijke mails ontvangen van Regiocontainer. De afspraken waren helder en werden ook goed nagekomen. Het afhalen op het gewenste tijdstip verliep ook heel vlot en vakkundig. Bedankt, Regiocontainer voor zover. Indien nodig doen we weer een beroep op u en ook zullen wij uw bedrijf aanraden bij anderen.

Beoordeling is 10

Geweldig en komen hun afspraak na

Beoordeling is 8

Ze zijn accuraat en bereikbaar maar kunnen niet altijd zo snel Leverenala ik zou willen

Beoordeling is 6

De website was voor mij niet helemaal duidelijk en ik hebt een medewerker gesproken en ik gaf aan wat ik de container wil hebben, hij zij wat ik kiezen moest en toch een boete ontvangen

Beoordeling is 10

geen klachten alle is perfect geregelt.

Beoordeling is 10

Fijne service voor bouw container

Beoordeling is 10

Zeer goede service en erg flexibel

snel en accuraat

Prima geregeld en duidelijk

Prrrrrima

Beoordeling is 10

Prima! Spontaan aan de telefoon en snelle acties. Vriendelijke en handige chauffeur.

Goecc

Fijn bedrijf

Beoordeling is 10

Wij vinden de service en klantvriendelijkheid picobello.

Top bedrijf

Beoordeling is 8

Goed. Goede container en netjes geleverd.

Beoordeling is 7

De ervaring is goed, alles volgens afspraak.

Beoordeling is 10

Heel fijn, super snelle en duidelijke communicatie. Denken echt mee

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.