Correct, snel, goede service

Beoordeling is 10

Doen wat je met elkaar afspreekt is het eerste wat in mij opkomt.

Goed en snel geregeld ??

Prima en vlotte service

Beoordeling is 1

Slechte ervaring. Vragen betalingen op zondag en vervolgens vertellen ze op maandag dat het een dag later word. Houden totaal geen rekening met klanten!

Beoordeling is 9

Top! Ik kan niet anders zeggen

Beoordeling is 10

Prima, keurig de afspraak nagekomen

Beoordeling is 7

Beoordeling is 10

Netjes op tijd en vriendelijk

Beoordeling is 10

Alles was prima en netjes geregeld

Beoordeling is 10

prima; efficient; effectief; goede communicatie; flexibel en responsief

Beoordeling is 8

geweldig

Beoordeling is 9

Goede en snelle communicatie. Bak werd zoals afgesproken in de ochtend gehaald, door een ervaren vriendelijke chauffeur. Het was niet gepland, maar die zelfde dag was de bak al vol en door op de website aan te geven dat de bak de volgende dag kon worden gehaald, was dit perfect geregeld.

Beoordeling is 10

Was snel en goed geregeld. Ook dachten ze goed mee aan de telefoon

Beoordeling is 10

Prima geregeld hoor. Bezorging sneller dan verwacht. Ophalen duurde iets langer maar dat was netjes aangegeven.

Beoordeling is 10

Altijd snel en vriendelijk en op tijd zeer tevreden

Beoordeling is 2

slecht

Beoordeling is 10

De geboden diensten waren uitstekend en voldeden aan onze verwachtingen.

Beoordeling is 8

Snel en makkelijk geregeld via website

Beoordeling is 10

heel fijn.. snelle reactie op extra lediging

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.