Beoordeling is 10

Goede service. Duidelijk in de regels omtrent container huur

Beoordeling is 10

Buitengewoon goede afwikkeling. Laadbak op speciaal verzoek nog voor het pinksterweekend opgehaald. Beloften worden nagekomen. Klasse!

Vriendelijk en oplossingsgericht

Beoordeling is 10

Zeer snelle levering en erg simpel te bestellen.

Beoordeling is 10

Prima service. Alles conform afspraak.

Prima geregeld

Beoordeling is 7

prima, tijdige levering en container op de juiste plaats

Beoordeling is 10

heel klant vriendelijk en met respect behandeld

Uitstekend!

Snel geregeld! Vriendelijk

Snel en betrouwbaar

Beoordeling is 10

Alles goed geregeld, duidelijke website, ook telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen. De container kwam keurig op tijd en 1 werkdag nadat ik belde dat hij opgehaald kon worden, werd hij keurig opgehaald. Alles helemaal prima!!

Beoordeling is 10

Ik werd goed geholpen over de keuze van de container. Na telefonisch overleg, werd de container snel geleverd. Duidelijke informatie ontvangen over wat wel en niet in de container mag. Via de mail bevestiging ontvangen met een hyperlink om de container weer op te laten halen. Uiteraard kan dit ook telefonisch geregeld worden. Ik heb het contact met regio containers als zeer prettig ervaren en kan een ieder dit bedrijf aanraden. Voor de volgende klus zal ik zeker weer regio container inschakelen.

Beoordeling is 10

Goede service, en fijne communicatie. Afspraken worden altijd nagekomen en er wordt meegedacht met de klant. Zeker een aanrader, mvg Subliem dak

Beoordeling is 10

snel geregeld en komen alle afspraken na

Beoordeling is 10

Prima bedrijf, alles snel en goed geregeld!

Beoordeling is 8

Prettig bedrijf om mee te werken. Helaas haal en breng afspraken schommelen wel eens. beter regelen.

Goed contact telefonisch ,

Beoordeling is 9

Duidelijk informatievoorziening en snelle levering van de aangevraagde 3m3 bouwafval container. Goede klantenservice.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.