Beoordeling is 10

Via internet besteld en de volgende dag neergezet. Ophalen ging op dezelfde manier. Geen problemen, korte lijnen dus!

Beoordeling is 10

Prima service, prima levering, prima ophalen.

Beoordeling is 10

Professionele mensen snelle levering zakelijke dienstverlening.

Beoordeling is 10

super geregeld en afspraken nagekomen

Beoordeling is 9

Top Snelle service bij brengen en halen

Goed verlopen.

Ervaring is goed

Beoordeling is 10

Eenvoudige afstemming en reservering. Duidelijke communicatie en heldere spelregels.

Beoordeling is 10

Snel, aardig, denken mee. Ik ben heel erg tevreden over de service van regio container.

Beoordeling is 8

De bestelde container werd op de afgesproken datum geleverd en op een zeer correcte manier geplaatst. Ook het ophalen is perfect verlopen.

Beoordeling is 10

Goede service, container geplaatst en opgehaald volgens afspraak. Werkte erg vlot via de website. De chauffeur was erg bekwaam, de container stond op onze oprit in een drukke straat, maar dat was voor hem geen enkel probleem. Top!

Beoordeling is 10

vriendelijk geholpen aan de telefoon, en ook een erg vriendelijke chauffeur bij het brengen van de container

Beoordeling is 8

Communicatie prima tot goed. Verwachte Ideal betaling bij regelen van containers is niet heel handig bij bedrijven. Dit zijn uitzondering om betaling processen waar niet iedere organisatie in kan schuiven. Er worden containers van andere bedrijven in gehuurd voor de opdracht. Hierin heb je als klant snel het gevoel dat je teveel hebt betaald. En je zal bij de volgende keer direct met deze partijen schakelen. Dit is niet handig en hierin zal ik de communicatie wel verduidelijken.

Beoordeling is 8

Prettige relatie, snel contact en snelle afhandeling

Goed netjes alles nagekomen

Beoordeling is 9

Keurig op tijd geleverd en opgehaald. geheel volgens afspraak

Prima en snelle service

Beoordeling is 10

heel goed! per telefoon besteld, ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en de gedane afspraken zijn helemaal top uitgevoerd. Ook bij het ophalen.

Beoordeling is 6

Niet geweldig. Tuin is in puin gereden door chauffeur. Werd gestalked om de container in te leveren, waarna het nog een week duurde voor ze hem kwamen halen

Beoordeling is 10

Goed wij hebben de container iets te hoog beladen maar bij navraag en een foto te hebben gestuurd wad dit geen probleem

Beoordeling is 10

Zeer goede en vriendelijke mensen. Goed bereikbaar per telefoon

Beoordeling is 9

Snelle en vlotte levering van containers.

Beoordeling is 10

Prima service. Zowel brengen als ophalen.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.