Beoordeling is 10

Snel geleverd en vriendelijk geholpen aan de telefoon door Ricardo

Beoordeling is 9

Snelle levering en ook ophalen duurde niet lang

Vriendelijk contact

Beoordeling is 8

Prima dienstverlening. Echter na bijna een week staat de container er nog. Met het risico dat mensen er ook wat ingooien. Wie is hier dan verantwoordelijk voor?

Heel goed!

Beoordeling is 10

Prima. Optijd geleverd en vlot opgehaald.

Klantvriendelijk, duidelijk in communicatie

Beoordeling is 1

Raar

Beoordeling is 8

Goed, snel geleverd en snel opgehaald.

Gewoon geweldig goed

Alles correct afgehandeld.

Beoordeling is 10

Fijn, duidelijk , vriendelijk.

Beoordeling is 10

Snelle levering container. Alleen knop van ophalen was geen succes moest dat telefonisch regelen.

Beoordeling is 10

Perfect. Snel, op tijd, alles volgens afspraak. Zonder uitzondering vriendelijke mensen,

Beoordeling is 10

Positief. Komen afspraken na, chauffeur denkt mee mbt plaatsing, ik werd op de hoogte gehouden over plaatsing en ophalen

Correct

In ��n woord: goed!

Beoordeling is 10

I amveryhappy with the container and service.

Prima. Tevredem

Beoordeling is 10

Top service snel levering echt blij mee

Beoordeling is 10

Erg goed snel en correct

Beoordeling is 10

Super vriendelijk en afspraak is afspraak

Uitstekende ervaring

Alles verliep Prima.

Beoordeling is 10

Altijd super goed! Ze weten gelijk wie je bent en de gemaakte afspraken over facturatie. Aardige chauffeurs.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.