Super. 1000% aanrader.

gemakkelijk bestellen, goede levering

Beoordeling is 10

Goed bedrijf, hele snelle service en duidelijke afspraken.

Beoordeling is 10

In augustus mijn eerste huisje gekocht, sindsdien al een aantal containers gehuurd bij Regiocontainer. Echt een super bedrijf, heel flexibel over het plaatsen van de container!

Beoordeling is 10

Zeer fijn bedrijf waar je goed afspraken mee kan maken

Beoordeling is 10

Huur al jaren mijn containers bij Regiocontainer, zeer tevreden!!

Beoordeling is 9

Snel en vriendelijk

Beoordeling is 5

Levering verliep niet goed.

Beoordeling is 8

Ondanks het op zeer korte termijn bestellen van de container werd alles super snel en goed afgeleverd. Top!

Beoordeling is 4

Levering en het plaatsen ging prima. Het ophalen was verre van soepel. Uw chauffeur belde mij o m 6:25 op met de mededeling dat deur staat (was op maandag). De vrijdag daarvoor had ik gebeld om de container op te halen en afgesproken dat we van te voren gebeld zouden worden hoe laat en wanneer de container opgehaald zou worden. Di vanwege het feit dat er twee auto;s op d eoprit voor de container staan. ik heb uw chauffeur gesproken en aangegeven dat de mensne van de auots (onze buren) nog slapen en dat wij geen signaal van te voren gekregen hebben. Hij zou op een later tijdstip wel terug komen. Nu heeft hij aangebeld en blijkbaar daarvoor ook nog bij de over buren aangebeld. Mensen schrikken zich rot natuurlijk! autos zijn weggezet en toen vond uw chauffeur dat de tractorband niet goed lag dus zijn mijn buren er weer uit gegaan. De manier waarop dit loopt kan natuurlijk niet. Dit heb ik ook direct op maandag per emnail gemeld en tot op heden is er geen reactie geweest. Nu komt het nog, nu geven jullie aan dat er een matras op ligt. Dat is NIET ZO!!!! het is chaise longue en geen bed.

Beoordeling is 9

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben mij zelfs een container geleverd op zaterdag. Wel tegen een meerprijs, maar ik had een container en kon gaan slopen.

Perfect geregeld allemaal

Beoordeling is 7

In eerste instantie prima. Container netjes geleverd, ook precies waar ik omschreven had waar ik hem wou hebben staan. Echter bij het ophalen/omruilen van de container werd er veel langs elkaar gecommuniceerd, zo had ik zondag online aangegeven dat de volle container opgehaald kon worden en direct een nieuwe besteld. Uiteindelijk kreeg ik donderdag de nieuwe container.

Beoordeling is 8

Heel gemakkelijk en snel, redelijke prijs.

Beoordeling is 4

Snelle levering en ophalen. Vervelende ervaring: er zat gemengd vuil in en dat kostte meteen 100 euro extra, terwijl het huren van de container 139 euro was. Dat is bijna een extra container. Ik vond deze boete buitenproportioneel hoog. Een paar tientjes had ik begrepen. Als ik het vuil naar de gemeente had gebracht kostte het me niets. Ik begrijp dit dan ook niet. Verder werd er weinig uitleg geven. Men zond een foto mee, zonder tekst en uitleg. Bv in de zakken zat.... Ik had de indruk dat de paar plankjes hout me 100 euro kostte., omdat er alleen maar steen in mocht. Ik zou dit duidelijker van et voren vermelden: denk er om alleen steen, want anders kost het u ruim 100 euro extra ipv extra kosten. Nogmaals bije xtra kosten denk ik niet aan bijna een verdubbeling van het bedrag.

Beoordeling is 8

Ben tevreden met de afhandeling. Enig minpuntje is dat ik niet gebeld ben voor dat de container geplaatst is. Gelukkig was ik in de buurt en hoorde ik de vrachtwagen. Chauffeur was al bezig om de container aan de verkeerde kant van de parkeerplaats te lossen. Hij was dan wel zo vriendelijk om de container alsnog op de aangewezen plek te zetten.

Beoordeling is 10

Prima geregeld. Container stond op prima plek . Goede communicatie via de mail.

Beoordeling is 8

nooit eerder een container gehad

zeer goed

Beoordeling is 1

slecht

Beoordeling is 2

Wouden snel een container huren , dat verliep allemaal goed en snel! Container geplaatst. Wij stuurde een mail terug dat het opgehaald kon worden. Toen de container was opgehaald eind die middag kregen wij de volgende dag een mail met daarin dat wij �250 euro moeten betalen vanwege verkeerde afval in de container. Dat is duurder dan de container zelf!!! met een foto erbij met een soort plasticzeil en een kartonnenkoker. (wij hadden de container netjes achter gelaten) hoe het hoort en met het juiste puin erin. Dus wij hadden dat niet gedaan! Ik had contact opgenomen en heb uitgelegd dat wij de container hadden achter gelaten hoe het zo moeten en dat wij echter dan andere afval niet in de container hadden gedaan! Zijn antwoord was ja het is jullie verantwoordelijkheid! Nu zijn wij genoodzaakt �250 euro te betalen voor letterlijk niet eens 5 kg verkeerd afval wat makkelijk eruit gepakt kon worden want het lag er boven op. Ze wouden niet eens te gemoed komen. Er was geen 1 andere mogelijkheid!!! Niet klantvriendelijk!!! Zo hoor je niet met je klanten om te gaan helemaal niet als ze er niks mee te maken hebben!!!!!

Beoordeling is 7

Prima, makkelijk te bestellen, snelle levering. Het plaatsen van de container verder naast het huis i.p.v. aan straat, na overleg met de chauffeur, was geen enkel probleem.

Prima ervaring.

Prima ervaring Erg vriendelijk Snelle levering Adequaat

Beoordeling is 10

Snelle plaatsing en fijne communicatie!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.