Beoordeling is 8

Goede bereikbaarheid. Heel vriendelijk te woord gestaan.Snelle levering en opgehaald volgens afspraak.

Beoordeling is 9

snelle levering, echter niet geheel volgens afspraak

Beoordeling is 8

correct bedrijf en betrouwbare afspraken

Beoordeling is 8

Snelle afhandeling. Vriendelijke en doeltreffende klantenservice

Beoordeling is 10

Alles compleet volgens afspraak geregeld.

Beoordeling is 8

Redelijke prijs, super dienstverlener. Alles volgens afspraak.

Beoordeling is 9

Prima, snel en eenvoudig geregeld via internet

Beoordeling is 5

Matig op zijn best, communicatie is niet hun sterkste punt. Gevraagd of ik nog een nieuwe container kon regelen, geen reactie op gehad. Het lijkt me dat je dergelijke berichten toch even beantwoord -.-.

super geregeld

Beoordeling is 8

Vorige week een 4m3 container besteld en de volgende dag werd deze geleverd. Nadat wij dezelfde dag het puin in de container hadden gegooid en in de avond de retouropdracht gegeven en de volgende dag werd de container weer netjes opgehaald. Snelle service.

Vriendelijk en proffesioneel

Beoordeling is 10

Snelle levering de dag dat je afgesproken hebt om hem te halen staat die er ook. En de dag die je afspraak om hem te halen staat die er ook. Klantvriendelijk.

Super ervaring

Beoordeling is 10

Uitstekende communicatie, alles prima verlopen!

Beoordeling is 10

Prima service. Container snel geleverd. Goede prijs.

Zeer goed!

Beoordeling is 10

heel goed op tijd en niet te veel eiswn

Top, flexibel!

Goed en snelle afhandeling

Beoordeling is 6

Container was echt te klein. Ook bij beschrijving is aangegeven van, container neemt 2 parkeerplaatsen in beslag etc. Nou euhm zelfs 1 parkeerplaats nam de container niet in beslag. Geen correcte info!

Beoordeling is 4

Slecht. Ze leveren expres een te grote container en sturen ze je dan een rekening na

Beoordeling is 10

Duidelijk contact, snelle response, plaatsing last minute perfect uitgevoerd. Geen website geraadpleegd daarom een 5 gegeven omdat in een waarde moest invullen, dit resultaat graag verwijderen uit uw gemiddelde.

Beoordeling is 8

Snel geregeld. Teveel mails direct achter elkaar. Misschien samenvoegen? Duidelijk wijzen op controle afleveradres container. Was bij ons niet goed gegaan. Verder uitstekende service.

Beoordeling is 10

Tevreden;afspraken zijn goed nagekomen. Vriendelijk personeel

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.