Beoordeling is 10

Prima geholpen. Diverse mensen aan de telefoon gehad. Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. En allemaal snel geregeld!

Goed en netjes

Beoordeling is 7

nette service snelle levering mogelijk.

Beoordeling is 9

Prima ervaringen. 1e keer gehuurd via dit bedrijf. Alles op tijd en vriendelijke chauffeurs. Binnenkort nog een container. Kortom helemaal goed. Houden zo.

Beoordeling is 10

Alles was prima geregeld. H��l fijn is dat als je belt, dat je dan iemand aan de telefoon krijgt met verstand van zaken. Dingen worden dan direct geregeld.

Beoordeling is 8

alle afspraken zoals afgesproken netjes nagekomen

Beoordeling is 10

Sta Versteld vsn de snelle service van dit bedrijf.

Uitstekend.

Uitstekend !

Goede en sneller service

Beoordeling is 10

heel snel en correct afgeleverd en weer keurig opgehaald zoals afgesproken is

Beoordeling is 10

Correct snel en op tijd geleverd en opgehaald.

Beoordeling is 2

Komen heel slecht de via mail bevestigde afspraken na. Levering container 1 dag later als afgesproken en bevestigd. Ophalen container 2 dagen later als bevestigd. Dit was met name erg vervelend omdat de container op een afgesloten terrein stond waardoor er dus in totaal 3 dagen voor niets iemand heeft staan wachten. !e en laatste keer dat ik hier een container bestel. volgende container komt nu dus via concurrent van jullie.

Beoordeling is 8

Het was mijn eerste ervaring en het was allemaal zeer correct qua contact en uitvoering

Beoordeling is 3

Helaas is de ervaring niet goed. Container wordt zonder communicatie later gebracht dan afgesproken, de container zelf is zo lek als een mandje (doorgeroest) en ook bij afhalen gaat dit zonder communicatie later dan afgesproken. Kortom: dit was de eerste en vermoedelijk ook laatste keer met deze partij. Volgende keer weer gewoon Bouwbakkie.

Beoordeling is 10

snelle levering dus zeer tevreden

Beoordeling is 7

Eerste keer bij RegioContainer een container besteld. Gelukkig hadden ze geen 3 of 4 kuubs containers meer, want die waren veel te klein geweest. Heb een 6 m3 container besteld. Deze was net voldoende om de huisraad op te ruimen. Levering op zaterdag wel met meerkosten verbonden. Subondernemer (L'Ortey) prima bedrijf. Zeer gemakkelijk m.b.t. communicatie en levering. Jammer dat er niet een exactere tijd kan worden gegeven. (tijdspanne van 5 uur is toch wel veel). Voor de rest goede afhandeling.

Een Topper!!!

Beoordeling is 10

Prima, duidelijke afspraken, goede service.

Beoordeling is 10

Ik had op korte termijn een container nodig en Regio Container kon dat leveren, al dan via een andere leverancier.

Beoordeling is 9

Lang opzoek geweest naar hetgeen ik nodig had, dit bedrijf is top! Geweldige service en zeer scherpe prijzen. Goedkoper en klantvriendelijker dan de bekende van de radio (bouwbakkie enz) staat iets niet op de site gewoon even bellen en ze leveren maatwerk. Voor mij scheelde het 100euro. Een hoop geld op een 3m3 container. Zal nog een aantal keer een container nodig gaan hebben, geen twijfel over mogelijk dat dit via regiocontainer is.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.