Beoordeling is 10

Snelle en adequate reactie na bestelling via website, goed bereikbaar aan de telefoon, flexibel bij het tijdstip van ophalen van de container. Waar voor je geld.

Goede ervaring

...

Beoordeling is 10

Bijzonder fijne contacten met de gesproken medewerkers. Correcte levering en afhandeling.

Beoordeling is 10

Snelle service, zowel brengen als ophalen

Beoordeling is 4

De levering was prima echter het ophalen vind ik waardeloos, op woensdag geleverd en gelijk 's, avonds alweer gebeld dat opgehaald kon worden, gezegd dat de container onbeheerd op een parkeerplaats staat en gewaarschuwd dat iedereen er rommel kan bijgooien, werd er doodleuk gezegd dat ik daar verantwoordelijk voor ben, belachelijk!!! Maar nu is het inmiddels zondag en toen ik op de parkeerplaats kwam stond de container er nog steeds, dat vind ik zeer slecht en absoluut geen service terwijl er woensdag gezegd is morgen, uiterlijk vrijdag

Beoordeling is 6

Op zich is net een fijn bedrijf die vrij snel de container leveren. Alleen ophalen? Dat is een drama. Op zaterdag gaf ik aan dat ik hem op dinsdag opgehaald wilden hebben, we zijn nu een week verder en nog steeds is hij niet opgehaald. Al een paar keer gebeld en daar vertelde ze mij dat het druk was en binnen een dag wordt opgehaald. Beloof geen dingen die je waar kan maken en geef op de site aan welke dagen er wel beschikbaar zijn.

Beoordeling is 5

Het transport bedrijf geen klachten , alleen de planning klopt niks van, afgesproken met de planning smorgens , had nog 4 man geregeld hebben de hele morgen niks kunnen doen , komt de container om half twee , en de chauffeur weet van niks , voor het ophalen het zelfde liedje , afgesproken voor woensdag komen ze hem op vrijdag ophalen

Beoordeling is 8

eerst was er sprake van een misverstand ik had de container s'morgens besteld kwam pas s'avonds na 18.00 uur de chauffeur had doorgekregen pas de dag erna evengoed tevreden vriendelijke chauffeur andere dag container gevuld en de dag daarna was hij er alweer om de container op te halen TOP

Beoordeling is 10

Goede snelle service Zeer attente chauffeur

Snel en vriendelijk

Beoordeling is 9

Gemaakte afsprtaken zijn stipt nagekomen, container schoon geleverd zonder rest afval van vorige gebruiker.

Prima en snelle service

Zeer goed.

Beoordeling is 10

Prima service en stipt op tijd.

Beoordeling is 9

Prima. Snelle levering. Alle medewerking om de container op de juiste plek te zetten. Aardige mensen.

Beoordeling is 10

Zowel bijna 13 jaar geleden als nu was het eenvoudig om een container te bestellen en was deplaatsing geheel naar wens. Ook het weer ophalen van de container is plezierig verlopen.

Beoordeling is 10

netjes allee afspraken nagekomen. voor een goede prijsd juiste service verleent.

Beoordeling is 10

Helemaal top! Super goede service. Pro actief en erg vriendelijk.

Beoordeling is 8

Aan de telefoon prettig en direct actie. Vervolgens komt via mail binnen dat de ophaalafspraak een dag is uitgesteld. Daar ben ik nog steeds zeer boos over. Mvg Marc van Tuldet

Beoordeling is 4

Snelle levering, waardeloos in ophalen. Gevraagd maandags op te halen, de donderdag erop nog steeds niet opgehaald.

Beoordeling is 7

zie onder

Beoordeling is 10

Het contact tot het huren van een container was zeer vriendelijk en hierin ben ik goed geadviseerd! Van het brengen tot het ophalen, vriendelijke mensen! En het belangrijkste, ik was het puin kwijt

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

088 – 100 1000

Over Regiocontainer.nl

Regiocontainer.nl is jouw betrouwbare partner voor het huren van afvalcontainers in heel Nederland. Of je nu een particulier bent die gaat verbouwen of een professional met een grote sloopklus: bij ons huur je snel en eenvoudig de juiste container voor elk type afval. Van bouw- en sloopafval tot groenafval, puin, hout en meer, wij hebben altijd een passende oplossing. Via onze gebruiksvriendelijke website regel je binnen enkele minuten een container op maat. Dankzij onze landelijke dekking leveren wij razendsnel, vaak al binnen 24 uur. Bovendien werken we met vaste all-in tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Bij Regiocontainer.nl staat service centraal. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container en zorgen ervoor dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Duurzaamheid en efficiëntie gaan bij ons hand in hand. Regiocontainer.nl is er voor iedereen die gemak, snelheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt. Of je nu één keer een container nodig hebt of regelmatig een klus hebt, wij staan voor je klaar. Regiocontainer.nl – Snel geregeld. Slim afgevoerd.