Prachtige kleding en prima service!

Ben heel blij met Be One. Prachtige kleding, mooie webshop en vooral prima service!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

mooie collectie, goede service

Be One heeft een prachtige collectie met kwalitatief goede merken. Het is altijd keurig verpakt, met een attent kaartje erbij. Leveren snel en als je iets terugstuurt staat het bedrag ook vlot weer op je rekening.

Prettig om

Vriedelijk en kundig advies, zou nog beter zijn als marccain te koop was.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mijn ervaring is goed !

Ik vind het prettig niet meteen aangesproken te worden en rustig kan kijken in de winkel. Wat ik leuk zou vinden is iets meer moderne en bijzondere kleding , het meeste is toch nogal klassiek en ieder jaar weer dezelfde shirtjes en vestjes.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Goed geholpen broek super

schitterende broek van Caroline Biss

Ben heel blij met de prachtige broek van Caroline Biss één GROOT nadeel : de broek is van 100 % viscose. Dus kreukt heel erg. Het is meer een loop en sta broek. Zodra je gaat zitten, kreukt de broek vooral als het warm is. Ik heb al een busje anti kreuk gekocht daarmee kan ik de kreukels glad strijken. maar ja dat is niet de bedoeling. Ik koop zelden 100% viscose. Omdat het erg kreukt. Maar ik vond de kleuren prachtig. Verder ben ik een grote fan van Be-one alles wat ik bestel word heel correct afgeleverd. En de kwaliteit...... perfect vriendelijke groet Rita Aalderink

Helemaal tevreden, fijne snelle levering.

Meestal bestel ik online en als er artikelen retour moeten, doe ik dat via de vestiging in Zwolle. Dat gaat prima, helemaal tevreden!

Helemaal top !

duidelijke en mooie website. Snelle en correcte verzending

Mooie kleding en snel geleverd !

Fijne on-line winkel met mooie kleding en super snel geleverd en met zorg ingepakt! Aanrader om hier te shoppen.

De omschrijving van het artikel was juist

BeOne voorbij lopen is onmogelijk.

Altijd weer nieuwsgierig naar jullie collectie. Je wordt gegroet als je binnenkomt, je krijgt betrokken advies en het personeel is prettig in het contact.

Fijne collectie!

Ben zelf niet zo goed in uitzoeken van kleding maar weet wél wat ik wil. Bij BeOne wordt je goed geholpen en praten ze je niet naar de mond. Ze zullen ook zeker zeggen als iets je niet staat. Ik ben blij met deze hulp.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Goed adres waar ik goed word geholpen

Zie boven, alleen weinig kleding met 100% wol of katoen of linnen etc, ik verdraag de “poli” niet!

Personeel heel behulpzaam

Ik vind het een leuke kledingwinkel met veel mooie merken We worden er altijd goed geholpen . Gezellig met een kopje koffie.

Goede service en merken

Mooie, kwalitatief goede kleding

Ik koop graag bij Be One. Mooie, overzichtelijke winkel in Bussum.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Word altijd zeer vriendelijk geholpen en goed advies

Hartstikke goed

Prettige modezaak

Heel fijn geholpen in de winkel in Gouda. Ik koop ook in de webshop. Mooie collectie met goede merken. iIk kan BeOne Fashion van harte aanbevelen.

Positief.

Schitterende kleding

Heb met deze mooie outfit veel complimenten ontvangen .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Fijne winkel

Veel keuze, je wordt goed en vriendelijk geholpen.

zie hieronder

heb er jaren tot op heden met veel genoegen leuke en mooie kleding gekocht.

fijn goed helpend personeel goed advies,leuke kleding.

Fijne winkel

Goede uitgebreide collectie, met goede merken

Wordt altijd zeer prettig geholpen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijn personeel, behulpzaam en denken met je mee.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.