Fijn winkelen

Ruim merkenaanbod, snelle levering en goede service bij evt. vragen! Er werken nog gewoon mensen i.p.v. computers, pluspunten +++ Je krijgt het geselecteerde artikel te zien in verschillende creaties om inspiratie op te doen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Heel Blij

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijne winkel om online te shoppen!

Veel keuze , snelle bezorging ,leuke aanbiedingen !En goede service!

Beone is klantgericht!! Vriendelijk personeel en goede communicatie.

Prachtig jasje was er niet meer in mijn maat.... toch nog geleverd in een mooi pakketje.

Prettige winkel waar je rustig kan kijken en waar nodig advies krijgt

Prettige winkel met kundig, aardig personeel en prachtige collectie damesmode.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Blij met Be One.

Vriendelijke verkoopsters en goed advies.

Een fijne winkel met mooie merken en goede service.

BeOne is een winkel waar je altijd op je gemak en in alle rust kunt snuffelen en passen zonder dat er meteen een medewerker naast je komt staan. Maar als je wel hulp nodig hebt staan de dames direct voor je klaar om je met alles te helpen en te adviseren. Ik voel me heel erg welkom in de winkel.

Výborné, ale vrácení bych očekávala zdarma

Dodání i kvalita bez problému. Vadí mi, že nelze zboží vracet zdarma jako u většiny jiných eshopů

Fijne damesmode

Webshop met stijlvolle damesmode. Grote sortering en gemakkelijk te bestellen. Snelle levering en goed verpakt met een attent kaartje.

Fijne zaak met mooie merken kleding en snelle afhandeling van aankoop

Al heel wat keren heb ik met genoegen hier iets besteld. Soms met succes, soms moet het retour gestuurd worden. Allemaal geen probleem, het gaat gesmeerd. Nooit problemen mee gehad. Van harte aanbevolen!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Nog geen minpuntje ontdekt - integendeel

Mooie collectie kwaliteitskleding, leuke acties en vlotte service.

Ruime keuze.Vlot en netjes geleverd

Ruime keuze, bezorging vlot en retourzending via winkel prima gegaan

netjes verpakte levering

behulpzame klantenservice

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mooie kwaliteit kleding en vriendelijke medewerkers.

Erg blij met mijn vestje en lag keurig klaar in de winkel.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Erg tevreden!

Snelle levering, snelle terugbetaling bij retour.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Men heeft aandacht, geeft deskundig advies en weet wat mijn voorkeur heeft

Voor mijn aankopen ga ik graag naar Be One

Fijne winkel met groot assortiment stijlvolle kleding en mooie merken

Helaas zit er geen winkel in Eindhoven, maar ik ga regelmatig naar Den Bosch, waar een prachtige winkel zit op de Markt. Vriendelijke verkoopmedewerksters! Ook bestel ik regelmatig online en alles wordt mooi ingepakt en snel geleverd!

Fijn om online een goed overzicht te hebben en makkelijk bestellen. De kleding wordt zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Top!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Heel vriendelijk geholpen in de winkel.

In de winkel werd voor mij een grotere maat besteld. Er werd keurig gebeld toen alles binnen was.

Op en top mode,

Blij met mijn mooie trui

Heel fijn dat ik binnen enkele dagen mijn mooie gewenste trui kreeg

Heel prettig en vlot.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

mooi jasje, keurig verpakt

snel verzonden en mooi verpakt, goede prijs

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Ik koop heel graag bij BeOne!!!

Je gaat nooit met lege handen de winkel uit! Er is ongelooflijk veel en variabel in aanbod en niets is bij deze verkoopsters te veel! Het komt altijd goed!!

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.