Mooie collectie en heel prettig personeel

Ik wordt altijd heel prettig geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Gevarieerde collectie, goede presentatie en informatie op de website.

Shoppen in de winkel is natuurlijk het fijnst, maar komt het er niet van dan bestel ik op de site. Nog nooit iets geretourneerd, want de informatie over maat en materiaal is compleet en klopt gewoon. Levertijd is gemiddeld wel iets langer dan bij andere webshops.

Zeer ruime keuze

Een fijne winkel met leuke kleding voor de iets oudere vrouw

Blij met mijn aankopen

Keuze is beperkt, verder prima!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Overzichtelijke winkel

Winkel is dichtbij mijn woonplek. Vriendelijke mensen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Mooie merken en veel variatie

Zowel sportief, casual als feestelijke kleding. De website is perfect, goed omschreven. Het bestellen in een paar stappen en is het bestelde kledingstuk net niet passend is retourneren eenvoudig.

Mooie gevarieerde collectie

Goed verzorgde winkel, gevarieerde collectie, goede paskamers en meestal vriendelijke verkoopsters

Mooie zaak, vriendelijk personeel, online snelle en duidelijke afhandeling. TOP!

Mooie collectie en snelle levering

Alleen maar positieve ervaringen gehad. Goede website, mooie merken en volop keuze. De bestellingen worden snel en keurig aangeleverd en retouren worden eveneens snel verwerkt. Ook erg leuk dat er een persoonlijk kaartje wordt toegevoegd.

in Gouda kom ik zeker al 35 jaar, voorheen bezige Bij, altijd vriendelijk geholpen, personeel herkenning bij binnen komst. Op een goed punt in het centrum. Mooie goede merken, soms net boven de begroting bij bepaalde merken, ik ga wel voor kwaliteit. Soms doe ik ook via de mail een bestelling, meestal als er iets in de uit verkoop is, het is wel jammer de hele smalle maat heb ik niet meer dus de gok is hopelijk is er een maat 46, je krimpt als je ouder wordt en het ene merk is de ander niet qua maat.

Prachtige winkel

Prachtige, keurige winkel met mooie merken.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Aanbod kleding ruime keuze

Fijne winkel ervaring met vriendelijk en behulpzaam personeel. Een goede website met snelle verzending.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie trui en snel geleverd.

Snelle levering van mooi verpakte kwaliteitskleding.

Mijn ervaring is goed. Ik heb ook wel telefonisch contact gehad En dat was prettig.. De service is uitstekend..

Giulia e TU trui pluist behoorlijk

De trui als bovengenoemd pluist behoorlijk Ervaring niet te dragen op een zwarte pantalon Die zit direct onder de pluis Jammer

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Ontspannen winkelervaring

Ik kom graag bij Be One, omdat ik het soort kleding bijzonder fijn vind en omdat het personeel heel goed is. Niet opdringerig, maar zeer behulpzaam en deskundig. Op hun advies kun je bouwen.

Veel mooie merken

Kleding is mooi gepresenteerd en goede, duidelijke informatie.

Vriendelijk en ruime collectie

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Heel erg goed

Ik wordt altijd goed geholpen bij Be One in Rotterdam daar koop ik regelmatig plus koop ik veel op de site. Het enige jammere wat ik vind is dat bij retourneren je altijd een bedrag moet betalen voor het terugsturen, ook al is de maat niet goed en wil je een kleinere of grotere maat. Dat zou ik gaan veranderen. Het zo maar kopen en dan terug sturen begrijp ik, maar als je het artikel graag wilt hebben en de maat is niet goed moet je altijd toch retourkosten betalen, dat vind ik gewoon jammer, maar verder vind ik alles prima.

Leuke mode en altijd iets te vinden

Leuke, stijlvolle zaak en ik winkel zowel graag online als ook fysiek in de winkel en dan vooral tijdens de opruiming. De service is zowel online als in de winkel altijd goed

Altijd prima geholpen aardig personeel en mooie kleding

Altijd prima geholpen aardige vrouwen mooie kleding

Mooie collectie

Overzichtelijke site Mooie merken

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijne winkel om te shoppen met mooie kleding en behulpzame verkoopsters

Heb een goede ervaring in Gouda

Gevarieerd aanbod

De mix van merken is heel goed. De webshop is overzichtelijk en de leveringen zijn keurig verzorgd.

Mooi aanbod.

Vriendelijke benadering en goed advies.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.