Snelle levering en goed verpakt

Ben altijd blij met het geleverde en is bijna altijd goed ok wat de maat betreft

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Uitstekend advies.

Goed geluisterd en gekeken wat mij staat.

Altijd een mooie kwaliteit bij Be One!

Shop graag bijbel One, I.v.m. goede service en mooi exclusieve kleding.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Mooie kleding met af en toe acties, de tijd tussen de mails mogen wel iets langer zijn.iets

Fijn

In de winkel zijn we erg prettig geholpen bij het vinden van nieuwe kleding, de medewerkster ging voor ons door de winkel om ideeen te verzamelen. Een aanrader en zeker een winkel voor een volgend bezoek.

Prijs kwaliteit is goed

Duidelijke website

Mooie kleding, zeer gevarieerde stijlen. Bestel meestal online. Mooi lookbook, waarbij je leuke inspiratie opdoet. Mooie kwaliteit kleding. Wordt altijd correct op tijd geleverd. Mooie verpakking. Mijn favoriete winkel, vooral online

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mooie winkel

Mooie kleding

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Snelle service en goede communicatie

De bestelling wordt snel opgepakt. Ook is de communicatie duidelijk over status en verzending. Het kledingstuk wordt mooi ingepakt met een persoonlijke kaart erbij.

top service bij de aankoop van mijn via vai schoenen

Ik kon in de winkel schoenen bestellen, ze werden afgeleverd in de winkel en hoefde ze niet te nemen.

Hele fijne verkoopsters

Mooie winkel, prachtige merken en goed geholpen

Mooie kwalitatieve kleding

Koop regelmatig Snelle levering Kwaliteit staat voorop

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Mooie collectie

Alleen jammer dat er verzendkosten zijn bij retourneren. Als vaste klant zouden ze daar rekening mee kunnen houden.

Klant vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Mooi verpakt is mijn bestelling ontvangen!

Mijn bestelling is in een paar dagen bezorgd. Mooi ingepakt en een fijne korting van €25,= op mijn bestelling gekregen.

Een fijn idee, je zending heel zorgvuldig verpakt. Een snelle service en zeer klant riendelijk

BeOne verkoopt ondermeer mijn favoriete merk Summum. Zo zuinig als ik met mijn kleding omga, gaat BeOne er ook mee om. Mooie draagbare items worden met extra veel zorg verzonden. Het is haast een cadeautje om uit te pakken.

Geweldige verkoopster

Ik wist welke jas en maat ik wilde hebben dus makkelijk om te bestellen bij Be One! Blij dat deze verkoopster weer terug is in Alphen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijne winkel mooie kleding .

Jammer dat de na service tot de deur is.

Een fijne winkel om in te verdwalen

Verrassend mooie kleding, je wordt er correct en vriendelijk geholpen.

Altijd iets passends en moois te vinden

Bij BeOne koop ik al jaren: ik vind er altijd iets moois van goede kwaliteit. Ik word goed geholpen door vriendelijk personeel dat weet wat ik graag wil!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Vriendelijke dames met fijne bediening!

Zie hier boven!

Mooie en gevarieerde collectie

Bij Be One slaag ik altijd. Ze heeben een mooie en gevarieerde collectie

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie collectie maar verkoopsters in Lisse niet zo vriendelijk

Mooie collectie maar de verkoopsters in Lisse vind ik arrogant en niet vriendelijk waardoor ik er toch niet graag kom.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Heerlijk om te shoppen, snelle levering.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Ruime keus zeker voor wat oudere dames

Fijne zaak met mooie kleding en goede merken. De prijs wel aan de hoge kant. Een truitje voor 139 euro is best veel geld. Fijn dat je rustig op je gemak kan passen

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.