bestellen en retourneren is een dure grap

Blouse van Summum besteld, prijs 129,90, die ging retour omdat de halsopening te groot was. Kosten retour 8,95. Dat doen we dus niet meer.

Correct en vriendelijke service

Ruime keuze in diverse typen

Prima personeel!

Ik word er plezierig geholpen .Men geeft een eerlijk advies zonder opdringerig te zijn

Alles goed

Vriendelijk personeel en alles gaat heel gewoon en goed zoals je het graag wilt hebben

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Makkelijk te bestellen

Door de vermelding van een maattabel bij het gewenste artikel was het makkelijk om de juiste maat te vinden. Superblij met mijn aanschaf; pastr perfect en mooie kleur.

Veel leuke kleding, snelle service!

Leuke aanbiedingen!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Ik word gewoon goed geholpen, als ik eerst zelf wil “snuffelen” kan dat en als ik hulp wil kan dat ook! Over ruilen of terugbrengen na online bestellen wordt ook niet moeilijk gedaan! Al met al Prettig Winkelen.

Heel fijne winkel en online. Veel keus en snelle levering

Regelmatig koop ik in de winkel of online bij be one. Prima service en mooie kleding

Prima collectie

Zeer goed geholpen

leuke winkel, vlotte bediening

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Duidelijke communicatie, wat gezegd wordt gebeurt ook! Geen fabeltjes

Regenjas aangekocht.

Fijne bediening

Goede adviezen, altijd welkom.

Uitstekend!

Alles gaat zoals het hoort. Makkelijk te bestellen, duidelijke site. Artikel netjes verpakt. Ook het terugsturen van een artikel is goed gegaan en het retourbedrag werd snel weer bijgeschreven op de rekening.

Top zaak

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Je wordt prima geholpen

Doen zich alle moeite voor je en vriendelijk dames

Klasse!

Fijn gevarieerd winkelaanbod. Prettige verkoopsters met kennis van zaken ( Gouda) Webshop levert snel en ik hoef zelden wat terug te sturen, maar dat is nooit een probleem. Altijd geld terug. Verpakking keurig verzorgd

Super snel en verzorgd

Super snel en goed verzorgd.

Be-one doet wat ze belooft!

Mooie website met duidelijke omschrijving en foto’s. De artikelen worden keurig verpakt en volgens afspraak afgeleverd. Leuk ook met een persoonlijke wens.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie winkel met veel keus

Altijd kunnen slagen Veel mooie merken ! Prettige bediening . Geen opdringerigheid

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Perfecte service, had een shirt besteld maar was te groot. De waardebon die ik had ingewisseld . Deze was net verlopen toen ik het shirt binnen kreeg . Shirt gewoon kunnen omruilen met waardebon.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Een hele fijne zaak met mooie kleding en je wordt erg fijn geholpen

Een top winkel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Artikelen worden met zorg verpakt en verstuurd.

Mooie collectie

Overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Collectie is altijd volgens laatste mode met mooie merken.

Fijne winkel !

Klantvriendelijk, meedenkend personeel.

Topservice

Winkel bij BeOne Fashion online. Zeer grote collectie, mooie kwaliteit-prijs verhouding, snelle levering, zeer zorgvuldig verpakt kortom een damesmodezaak waarvan je op aan kunt.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.