Mooie kleding van goede kwaliteit

Voldoende variatie aan kleding(merken) waarvan de kwaliteit meer dan gemiddeld is.

Prima winkel

Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij BeOne. Een perfecte plek en fijne ervaring!

Goed!

Van Be-One krijg ik regelmatig (wekelijks) post om mee te doen met kortingen of aanbiedingen. Ook heb ik al eens een cadeaubon gekregen van 40 euro voor de aankopen die ik onlangs gedaan heb en daarmee heb ik (bijna gratis) een mooie blouse voor de feestdagen gekocht. Ik ben heel tevreden met het aanbod van Bo-One en regelmatig pik ik er iets uit om aan te schaffen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Er is veel keus voor mij.

Het winkelt prettig doordat ik niet steeds aangesproken wordt en lekker zelf kan zoeken.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Naar binnen gaan, ik slaag altijd

Heerlijke winkel met mooie kleding. Als ik op korte termijn iets nodig heb, word ik fijn en meedenkend geholpen.Loop altijd met iets leuks naar buiten.

Prima collectie

Je wordt altijd goed geholpen, en veel merken

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Prima aanbod van mooie merken

Wat ik prettig vind dat de winkel de webshop ondersteunt

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Een geweldig prettige hulp bij passen

Ik werd door de verkoopster goed geholpen. Ze ging andere kleding voor me uitzoeken en vertelde wat ze bij me vond passen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooi assortiment en fijne winkelmedewerkers

Door een overzichtelijke indeling op kleur, is het fijn kiezen. Desgewenst komt iemand hierbij adviseren. Zonder opdringerig te zijn.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Behulpzaam en goed advies.

Meestal kijk ik graag eerst zelf even rond en heb ik een vraag dan wordt ik prima geholpen. Bijna altijd vriendelijk personeel.

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Winkel hier met heel veel plezier!

Heel fijn personeel. Als je hulp wilt, uw word je direct geholpen en als je zelf even lekker wil kijken dan is dat ook prima. Altijd goede adviezen !

Goed advies en dienstverlenend

Divers aanbod van artikelen, modieus, tijdloos en goede kwaliteit

Er is altijd iets moois bij!

Ik koop graag pure stoffen. Er is genoeg keuze om katoen, linnen, zijde of merinowol te vinden. Door de jaren heen weet ik dat bepaalde merken mij goed staan. Toch is het ook leuk om nieuwe merken te proberen, dat kan verrassend uitpakken. Ik heb niet altijd tijd om naar de winkel te gaan. Online is de service goed en alles wordt zorgvuldig verstuurd. Kortom, ik koop graag bij Beone.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Be One is een prima mode zaak

Ik ben sinds ze in woerden kwamen klant!

Gezellige winkel en goeie web shop

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Zowel in de winkel (Beethovenstraat Amsterdam) als online is alles heel goed gegaan.

Altijd snel, goed en mooi

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Uitstekende collecties en uitstekende service

Al vele jaren ben ik klant in Gouda. De twee vaste krachten zijn hét gezicht van de zaak. Ze zijn behulpzaam, vriendelijk, deskundig en hebben kennis van zaken.

Ik wordt altijd netjes en goed geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk.

Ik koop bij jullie altijd leuke kleren, die bij mij passen

Collectie prima.

Ik val vooral op de Cambiobroeken en daarvan hebben jullie meestal de voor mij geschikte modellen. Wat ik niet erg prettig vind is (en dat is mij een aantal keren overkomen) dat ik aangesproken word vanachter de toonbank terwijl ik de rekken bekijk die tegenover de toonbank staan, helemaal tegen de buitenzijde van de winkel. Ik heb dan niet eens in de gaten dat de vraag: “kunt u het vinden?” Voor mij bestemd is….

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijne winkel met mooie merken.

Prima verkoopsters. Laten je in alle rust rondkijken. Verschilt wel in verschillende Be One winkels.

fijne winkel

Prettig geholpen door verkoopter

vriendelijk

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Verkopen mooie en goede kwaliteit kleding

Ik geniet elke weer van mijn mooie jurk!

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.