Prettig

Goed advies, behulpzaam en niet opdringerig

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Gezellig

Mooie winkel/ leuke collectie.

Prettige sfeer, goed kwaliteit

Loop al jaren binnen en ik vind regelmatig mooie kleding. Jammer dat een merk als By Bar niet in de Beethovenstraat te koop is; dàt zou het aanbod net iets jeugdiger/ vlotter maken!

Perfekt

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Uitstekende klantenservice

Verschillende keren contact met de klantenservice gehad en wordt ontzettend vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen.

Zeer correct met alles

Vlotte levering, heel verzorgd, ruime keuze en zo nu en dan leuke aanbiedingen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Een fijne gezellige winkel

Ik ben al jaren naar tevredenheid klant bij BeOne. Fijne adviezen en heel vriendelijk word je geholpen.En een mooie collectie.

Een gezellige winkel en personeel die meedenkt!

Was een top ervaring!!!

Fantastisch.

Een fantastische collectie. Ik ben groot fan van de shop. Prachtige merken en kleurrn en een goede pasvorm op maat.

Fijn om te shoppen

Goede collectie, fijne winkelervaring en service

Winkel Gouda Geweldig!!

Ik winkel zowel online als fysiek bij Be One Gouda. Fijne dames om te helpen en mee re denken! ❤️

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ruim aanbod van mooie merken.

Snelle levering bij online bestelling.

Altijd prima

Aanbid en assortiment verschillen natuurlijk in de tijd. Maar assistentie en service zijn altijd top!

Fijne winkel om online te shoppen

Eerlijke en goede omschrijving van de kleding. Goede kwaliteit van de kleding en een klantvriendelijke opstelling van de medewerkers. Het bestelde wordt snel geleverd en is zorgvuldig ingepakt. Nog nooit heeft een bestelling mij teleurgesteld. Fijne winkel om online te shoppen.

Snelle levering, nette verpakking en duidelijke communicatie.

Ik heb meerdere keren besteld bij Be One en ben telkens zeer tevreden. De webshop levert altijd snel en de kleding wordt netjes verpakt. Daarnaast word je tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden van je bestelling, wat erg prettig is. Betrouwbare service en zeker een aanrader!

Ontzettend vriendelijk personeel

Werken in vestiging Lisse hele vriendelijke en kundige medewerkers.

Fijne kwaliteit van kleding.

De kwaliteit van kleding is goed, ietwat prijzig voor mijn beurs. Ben blij dat er af en toe aanbiedingen zijn waar ik gebruik van kan maken. Klantencontact via de telefoon vind ik erg prettig.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Uitstekende en persoonlijke service!

De mensen van de klantendienst zijn enorm vriendelijk en behulpzaam! Ze helpen je heel persoonlijk!

Heel erg goed!!!

EnOrm aardig hulpvaardig kundig en niet dwingende dames hielpen met het zoeken naar de juiste kleding , combinatie s en of sets. Geweldig goed geholpen.

Mooie draagbare mode

Be One heeft merken die kwalitatief goed zijn en goed draagbaar. Wel aan de dure kant

Heel fijn altijd

Prettige hulp bij keuze van kleding,Zeer goede kleding en fijne keuzes wat betreft merken.

Mooie merken, persoonlijk advies, wisselende collectie

Ik kom al een aantal jaren bij BeOne. Meestal in Baarn, maar ook op andere locaties. De collectie heeft veel variatie en wisselt ook regelmatig. De medewerkers zijn betrokken en eerlijk en zeer dienstverlenend.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ik heb resent een blouse gekocht. De kleur paste toch niet zo goed bij mijn broek als ik in de winkel dacht. Ik heb deze geruild, Be one heeft een betere kleur in de juiste maat 36, uit een andere store laten komen. Perfect, nu helemaal blij!!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Goede ervaring

Leuke mode

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Altijd met open armen ontvangen en uitstekend geholpen

Tot nu toe slaagde ik het meest met Marc Cain items, maar dat merk is mij te kostbaar geworden. Gelukkig zijn er ook andere merken, redelijker geprijsd waar ik ook veel plezier aan heb. Het is altijd een feestje om in de winkel te zijn.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.