Altijd goed geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Goede webside en bestelling wordt goed uit gevoerd.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Vriendelijke verkoopsters in Maastricht

Wil je rustig rondkijken dan kan dat maar wil je hulp dan word je vriendelijk en kundig geholpen

Geweldig en correct

Goed geholpen en correct.vriendelijk personeel en een eerlijk advies

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Mooie collectie en goede kwaliteit, wel prijzig

Ik kom graag in de winkels. Goed personeel en prima service

Hele fijne winkel

Ik koop al zeker 20 jaar bij Be-One, eerst bij de fysieke winkels en later na mijn verhuizing naar Zeeland via internet. Ik vind hun aanbod qua merken fantastisch. Ik slaag altijd bij Be-One.

Prima merken en goede winkel

Altijd goed geholpen, goede sfeer in de winkel, bereid om kleding op te zoeken of bij te bestellen.

prettige winkel

mooie kleding, goed draagbaar,en goed advies.

Fijne winkel

Fijne winkel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Heel lang goed geholpen goed geslaagd

In 2025 ben ik niet geslaagd naar wat ik zocht. Als ik dit besprak met een aantal andere vrouwen, die ook graag bij jullie in de winkel komen, hebben zij de zelfde ervaring.

prima webshop

veel keuze en goede service op webshop

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Een overzichtelijke winkel, mooie merken en eerlijk advies

BeOne Drachten is een prettige overzichtelijke winkel met mooie merken. Je kunt er rustig rondkijken en je krijgt er goed advies en handige styling tips. Ik ben blij met BeOne.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Prima winkel

Veel en goed assortiment altijd iets te vinden

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Prima ervaring

Goede variatie in keuze.

Vriendelijk personeel

alle moeite om te vinden waar jij naar op zoek bent.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie kleding, snel geleverd. Bij retour snel geld terug.

Fijne winkel, mooie merken, website prima

Vriendelijk personeel. Website is duidelijk, producten worden snel geleverd.

Top ook als ik jullie bel.

Altijd goede service ,ook als je belt super klantvriendelijk en gelijk oplossing en helpen.

Prettige zaak, uitermate tevreden

Prettige zaak, uitermate tevreden

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Ga met plezier naar de winkel.

Prettige winkeldames. Service gericht.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijne bediening en service

Bij het terugbrengen van een artikel had ik binnen enkele minuten mijn geld terug.

Aanbod en service zijn goed.

Altijd snelle levering

Prima service en zeer snelle levering

Ze hebben hun best gedaan!

Ik had online een jas gekocht omdat die in mijn woonplaats niet was maar hij was te groot. Naar de dichtstbijzijnde stad gereden (half uur) om m te ruilen voor een kleinere maat, die daar dus wel was. Mijn loyaliteitscheque had ik online ingeruild, maar omdat dat verschillende acties waren (terugsturen en opnieuw kopen) kon ik de cheque niet weer inleveren. Ik moest wachten totdat ik het geld teruggestort kreeg en moest dan opnieuw naar de winkel om het bedrag van de cheque terug te krijgen bij de kleinere jas. Al met al heel veel gedoe om het voor elkaar te krijgen. Het lag niet aan de bereidwilligheid van de dames in de winkels, maar het systeem is wat mij betreft veel te ingewikkeld..

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Vind jullie mooie mode hebben en de kwaliteit is bijzonder goed.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.