Vriendelijk personeel

Je hebt heel veel keuze

Goede collectie Attent hulpvaardig personeel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Goed!

Goed!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Prima service , snelle levering

Prima !

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Snelle en perfecte levering

Fijne site met breed aanbod. Leveringen zijn snel en altijd perfect!

mooie draagbare kleding

Prettige winkel en personeel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ben heel tevreden over dr

Ben al jaren lang klant bij B-one tot volle tevredenheid.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Top kleding, hoge kwaliteit en gezellig

Organiseren 2x per jaar modeshow van MarcCain, gezellig met hapje en drankje. En manager Karolien is een topvrouw!

Uitstekende webshop ervaring van begin tot eind!

Heel fijne website met prachtige merkproducten en topservice. Rode jas besteld: kleur en aanbieding super, jammer genoeg retour vanwege gebrek aan voering en hierdoor minder draagcomfort. Terugbetaling snel en communicatie helder.

Niet super vriendelijk in Den Bosch

Mooie spullen, wel duur !! Bediening in Den Bosch niet altijd vriendelijk, niet toegankelijk. Daarom meestal online …….

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Keurig geholpen

Fijn personeel goed advies in een woord ik kom er graag ,helemaal uit Zeeland

Fijne winkel

Mooie collectie, vriendelijk personeel. Bij online bestellen snelle levering en niet goed snel geld terug.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijn en deskundig personeel. Altijd mooie collectie. Mis wel lengtemaat 34 met jeans.

Prima website, met overzichtelijk aanbod

Een bestelling voldoet aan de verwachting. Kwalitatief mooie kleding. Fijn dat je ook in de winkel kan retourneren.

Fijne merken en snelle service

Be One heeft leuke merken en goede service. Ook fijn dat er een spaarsysteem is.

Snelle levering en ruime keuze

Zowel in de winkel als online positieve ervaring. Ruim aanbod van kwaliteitsproducten en snelle levering.

Mooie artikelen. Fijne website!

Ik vind het “ lookbook” super fijn. Je ziet meteen hoe iets wordt gecombineerd. Ook de filmpjes zijn top!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Aandacht en kennis van zaken

Ik ga graag naar Be One in Bussum. Hier wordt ik fijn geholpen. Nemen rustig de tijd om samen met mij kleding uit te zoeken die bij mij past. Waarvoor dank

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie mode, prima webshop en service

Inormatieve website met wekelijks nieuwe arrivals + lookbook. Bestelling en retournering worden adequaat afgehandeld.

Super modezaak..

Super modezaak.... mijn favoriet al tientallen jaren. Vroeger in Leeuwarden nu in Sneek en ook wel in Drachten en op de webshop. Altijd goede service en prima verkoopsters, die echt deskundig zijn…

Fijne winkel met mooie kleding

Je wordt prettig geholpen.

Leuke dames.

Altijd leuk geholpen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Mooie collectie, super snelle levering

Een mooie collectie, met prachtige merken. Een heel snelle levering. En het contact met de klantenservice Heel prettig en behulpzaam.

Fantastische webshoo

De pakketten worden snel bezorgd en zijn erg zorgvuldig ingepakt. Ik ben zeer tevreden met deze webshop.

Snelle ontvangst in mooie verpakking.

Ben al jaren een tevreden klant van BeOne fashion.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.