Werd keurig verpakt verzonden .

Prettig winkel om wat te kopen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Ik vind het een feestje om te bestellen bij Beone

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Zoals altijd kwaliteit en vriendelijk ontvangst

Ik kom graag naar de BeOne winkel want ik krijg gegarandeerd de hulp die ik zoek. Is de maat niet in de winkel? Dan helpen de winkelmedewerkers alsnog om die van een andere BeOne winkel te halen en krijg ik een telefoontje als het binnen is. Geweldige service en ik kom keer op keer thuis met een kledingstuk waar ik veel plezier van heb.

Prachtige Kleding!

Kleding is heel mooi! Ik hou zelf meer van Sportieve en Betaalbare Kleding! Het is voor mezelf en veel mensen in mijn omgeving veel te duur! Beetje goedkopere merken ?

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Helemaal prima. Op tijd bezorgd en netjes verpakt

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Fijne mode, variatie in mooie merken. Prettig personeel dat ook durft te zeggen als iets toch niet p

Goed draagbare mooie mode met variatie in topmerken. Fijn personeel dat ook durft te zeggen dat iets minder goed past.

Alles super

Schnelle Lieferung, super Kundenservice

• k.A.

Favoriete kledingzaak

Mijn favoriete winkel in Lisse, vriendelijk personeel en altijd goed geholpen.

Goede en snelle service

Online bestellingen worden snel bezorgd. Vriendelijk personeel in de winkel. Veel variatie aan merken in diverse prijsklasse. Ik slaag er altijd. Ook fijn dat er regelmatig aanbiedingen zijn.

Leuke winkel,prachtige collectie

Fijn geholpen, uiterst correct. Geen koffie aangeboden. Vr gr

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Mooie collectie en snelle, correcte levering

Alleen maar positief !

Prachtige zaak met mooie merken

Altijd prettig geholpen!

Heerlijke winkel en veel goed aanbod!

Heel behulpzaam is het personeel en heel veel variatie in aanbod kwaliteitskleding!

Fijne winkel

Goede collectie in verschillende merken.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijne winkel is overzichtelijk en verkoopster zijn vriendelijk en behulpzaam.

Prima !

Zeer snelle levering, netjes verzorgd en artikelen zijn prima!

Leuke kleding en aardige dames in de winkels

De kleding is van goede kwaliteit en ik heb altijd weer een tevreden gevoel als ik met iets nieuws thuis kom.

Een mooi winkel

Binnenkomen altijd gegroet. En goede service. Jammer dat je op afgeprijsde artikelen niet meer mag ruilen voor een andere maat.

Leuke collectie, goede webshop, mooie winkels

Ik ben al jaren cliënt bij Be one. Ik vind vaak wel iets naar mijn smaak of het nu sportief is of chique. Ik doe veel online en dat werkt prima. Als er iets terug moet dat breng ik het naar de winkel en die verzorgt het verder. Ik hoef nooit lang op terugbetaling te wachten. Ik vind de service echt prima.

Fijne winkel, goed personeel

Wordt altijd fijn geholpen. Ook goede website, kortom prettig winkelen

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Bij BeOne in Gouda kom ik regelmatig. Het personeel is altijd vriendelijk of ik nu wel of niets koop. Men weet ondertussen waar ik van hou en vaak wordt er gevraagd mag ik U wat laten zien. Dit is nieuw binnen en ik denk dat U dit leuk vindt. De merken zijn de merken die ik leuk vind zoals Marc Cain, dat ik al zeker 40 jaar koop, Caroline Biss ook een favoriet van mij en Cambio vanwege de goede pasvorm. Kort om, de dames zien mij nog vaak terug.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Prima, redelijk snelle verzending en goed ingepakt.

Ik had de keuze om in de winkel of thuis te laten afleveren. Ik heb thuis gekozen. Er werd voordat ik bestelde op de pagina aangegeven dat het binnen ongeveer 10 dagen binnen zou zijn, wat natuurlijk best lang is. Toch voor gekozen. En uiteindelijk werd het binnen een dag of 5 al geleverd. Netjes verpakt, dus helemaal prima!

Plezierig!

Vriendelijk personeel en goede adviezen!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Fijne winkel met goede kleding

Al jaren winkel ik online bij BeOne. Er is grote keuze in goede merken. De productomschrijving is duidelijk en de maatvoering klopt.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Perfecte afwikkeling van mijn bestelling. Mooi producten

Mooie collectie, bestelling duidelijk te maken. Levering uitstekend.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.