Mijn bestelling werd netjes ingepakt afgeleverd. Ik heb daarna 1 artikel retour gestuurd en de verwerking ervan met terugbetaling ging correct en snel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

De bestelling wordt snel verwerkt, de communicatie is uitstekend en aanhet pakketje wordt veel aandacht besteed waardoor het een fewst is om het te ontvangen

Geweldige shop

Mooie kleding voor mij

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Service en merkaanbod

Aardige verkoopsters, paar leuke merken

Leuke winkel

Vriendelijk personeel, wordt leuk geholpen .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Alles goed verzorgd en vriendelijk personeel

Winkel regelmatig. De website vind ik niet goed. Presentatie is ouderwets

Vriendelijk personeel

Ik kan op mijn gemak de hele collectie bekijken zonder lastig te worden gevallen. Maar als ik hulp nodig heb wordt ik zeer vriendelijk en fijn geholpen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

ruime keus, goede merken en goede adviezen en hulp van de verkoopsters

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Klantvriendelijk personeel en goede kwaliteit kleding

Prettige winkel. Goede duurzame modieuze kleding

Vriendelijk en goed geholpen door de dames met een eerlijk advies

Vriendelijk en goed geholpen door de dames met een eerlijk advies.

Vertrouwd en vriendelijk

Vriendelijk Advies , niet opdringerig!

Mooie collectie

Zeer uitgebreide collectie van verschillende merken. Je wordt uitstekend geholpen door de verkoopsters.

Vriendelijke dames

Goede adviezen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Mooie merken Snelle en zorgvuldige verzending.

Bij Be One vind je een ruime collectie top merken. Ik koop vaak online. Het wordt snel verstuurd en zorgvuldig verpakt. Ik vind de dames van de klantenservice soms een beetje streng.

Heel corect verzorgd

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Mooie collectie draagbare kleding, vriendelijk behulpzaam personeel

Mooie collectie draagbare kleding, vriendelijk behulpzaam personeel.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie collectie, goed advies.

Ik bestel vaak online bij BeOne, maar kom ook graag in de winkel. Binnen 25 km afstand van mijn woonplaats zijn BeOne zaken. Ik heb ervaren dat ik vrij makkelijk contact kan krijgen met een filiaal of de klantenservice. Zowel online ( chat)via e-mail, als telefonisch.

Mooie merken, goede verkoopadviseurs, ruime winkels, duidelijke website.

Zowel in de winkels als via de website word je goed geholpen. Be-one heeft mooie merken.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

een fantastische winkel met goed personeel!

zie boven

mooi product, snelle levering

mooie blouse, ik heb hem nu in wit, zwart en donkerblauw. Vlotte levering door postnl

Mooie outfit gescoord bij Be One

Complete set gekocht met inspiratie uit Lookbook. Niet goedkoop maar dat zie je er wel aan af. Meerdere complimenten gekregen. Fijne website. Goede communicatie over levering. Pakket met zorg ingepakt.

Online bestelling snel geleverd

Mooie kledingmerken. Overzichtelijke website. Online bestelling met zorg verpakt en snel geleverd.

Fijne winkel!

Be One is een fijne modezaak, waar ik graag kom. Goede merken, fijne sfeer!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijne zaak, veel keuze en makkelijk bestellen

Koop er regelmatig on line. Ze hebben veel keuze, bestellen gaat eenvoudig en je hebt het snel in huis. Ook retourneren is simpel. Jammergenoeg is Lisse voor mij de dichtstbijzijnde winkel, zou fijn zijn als ze dichter bij Den Haag ook een zaak zouden hebben….wie weet in de toekomst?!

Vriendelijk

Mooie en leuke merken, deskundig personeel

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.