Vriendelijk en zeer bekwame verkoopsters in Maastricht

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Altijd iets wat ik mooi vind.

Mooie merken en goed personeel .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Vriendelijke hulp bij advies, meedenkend.

Natuulijk hangt het er altijd ook vanaf wie je helpt. In ieder geval allemaal vriendelijk. De verkoopster die er al heel lang is, is ook heel deskundig.

Prachtige collectie

Fijn online winkelen bij Be-one. Mooie collectie, stijlvol. Snelle levering, verpakt als een klein kadootje voor jezelf.

prima service

per ongeluk een verkeerde kleur gekozen. veranderd en daardoor geen probleem gehad.

Uitgebreid aanbod, professioneel advies

Zeer uitgebreid aanbod Goed advies

Een winkel met een grote diversiteit in kleding stijlen

Be One is een winkel/ on line shop met een groot aanbod in kwalitatief mooie kleding in verschillende stijlen. In de winkel wordt je fijn geholpen en indien nodig geadviseerd. Bij een on line bestelling wordt de kleding snel en keurig verzonden.

Perfecte service

Goed levering en goed verzorgd

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Goed advies zowel in winkel als op de website

Vriendelijke en meedenkende medewerksters in de winkel en een heeel fijne website. Daarin showen de mannequins de artikelen hetgeen een heel goed beeld geeft. Tevens wordt er ook vermeld wat je er bij kan dragen. En worden die artikelen ook vermeld in de bijbehorende “look”. Meestal ga ik n.a.v. de website toch naar de winkel voor het persoonlijke advies.

Besteld oneline.

Snelle levering en netjes verzorgd ingepakt.

Prachtige kleding , goede service!

Bij Be one slaag ik altijd. Mooie kleding, goede kwaliteit en goede service!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Goed advies en prima geholpen!

Goed advies, fijn geholpen en mede daardoor prima geslaagd!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Goede kwaliteit

Snelle zending

Niets op aan te merken.

Ik koop hier al jaren met enige regelmaat en het bevalt me uitstekend. De service is goed en ze hebben merken die mij goed bevallen. En wat ook prettig is dat je het kunt bestellen mocht je geen tijd hebben om naar één van de winkels te gaan.

Mooie collectie en kwalitatief goede spullen

Vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkels en goede websitebezoek en online service

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie zaak en fijne merken

Het is een mooie winkel met vriendelijk personeel en veel merkkleding

Elke aankoop is een positieve ervaring

Mooie merken en vriendelijk en eerlijk advies

Mooie collectie

Het was niet zo druk en bijna sluitingstijd. Maar verkoopster toch uitgezocht waar de pantalon van mijn Keuze nog in voorraad was en deze ook besteld voor mij !

Persoonlijke en klantvriendelijke benadering

Het is een fijne sfeer in de zaak en men geeft eerlijk advies.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Hele fijne modezaak, waar ik al jaren kom en koop

Bijna altijd slaag ik bij Be one. Ook altijd ben je welkom om zomaar even rond te snuffelen.

Altijd goede service

Prima ervaringen

Mooie kleding.

Mooi kledingstuk gekocht, iedere keer blij als ik het aantrek. Mooie kwaliteit.

Vlotte bezorging

Goede kwaliteit.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Ik ben een tevreden klant.

Goede kwaliteit is voor mij erg belangrijk.

Fijne winkel ruime keuze

Fijne verkoopsters in vesting woerden Mooie merken Tevreden

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.