portokosten bij retour

Ik vind. get heel vervelend om retourkosten te betalen. Altijd maat 36 en stuur nu al de tweede broek terug. Word duur aan porto. Dus durf niet meer te bestellen

Gewoon GOED!

Bestellen en keurig ontvangen!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Prima service en afhandeling!

De jas die ik bestelde werd al na 3 dagen bezorgd, en dat midden in de drukte voor kerst. Ikbwas heel bij met de extra warme jas, nog net voordat er een zeer winterse periode aanbrak!

Mooi product, snel geleverd

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Altijd zeer snelle levering! Is altijd precies het bestelde item! Aardig persoonlijk kaartje! Gezien mijn leeftijd ( 83 ) heel fijn om online te kunnen bestellen! Zeker met deze weersomstandigheden!

Winkel personeel na terug brengen in Den Bosch vondt ik minder goed behulpzaam!!!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Prima geholpen in Zwolle.

Prachtig kwaliteits vest

Heel mooi, warm vest!

Leuke zaak

Je kunt er op je gemak rondkijken zonder dat ze je gelijk willen helpen.dat vind ik klaterendevriendelijk.

Fijne winkel

Prettige winkel, goed aanbod van merken maar het belangrijkste zijn de dames die er werken. Altijd attent, nooit opdringerig .

Fijne winkel.

Behulp zaam en vriendelijke verkoopsters ik wordt altijd goed geholpen.

Zeer service gericht

Een heel prettig , uiterst vriendelijk en vakbekwaam team, dat in de winkel helpt bij het maken van de juiste keuzes! De webshop bestelling is binnen 2 dagen in huis , superfijn ! Mocht je maat er niet meer zijn, dan wordt er voor je gezocht en wordt er contact hierover met je gehouden! Heel prettig

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Altijd keurig verpakt bij verzending.

Kan niet fysiek winkelen, maar via b-one lukt het meestal te slagen. Goede producten, en indien niet goed snel na retour geld terug.

Mooie prettige winkel

Zeer behulpzaam en zeker klant vriendelijk hier ga ik graag naar toe en altijd tevreden weer naar huis.

Altijd goed!

Altijd goed!

mooie kwaliteit, snelle levering en goede service

prettige afhandeling bij het retourneren van een produkt

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie merken van goede kwaliteit en ontwerp, uitstekende service

Ik shop graag bij BeOne vanwege de mooie merken, goede kwaliteit en langdurig draagbare ontwerpen. Goede productomschrijving. De service is uitstekend. Er is een vlotte levering.

Be One heeft een overzichtelijke site met veel verschillende merken. Keus volop. Het lookbook geeft inspiratie. De beschrijving bij de artikelen is duidelijk en breed. Mijn bestelde artikel voldeed aan de beschrijving. Kleinere maat besteld en deze is perfect.

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering!

Kennis

Herkenning van mij als klant

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Leuke kleding en niet overal te koop

Wordt goed geholpen, zijn erg vriendelijk

Fantastisch!

Als ik de mail binnen krijg en iets naar mijn zin ziet of het is in Den Bosch niet voorradig dan zorgen zij dat naar de winkel in Den Bosch komt. Ik laat altijd alles naar winkel in Den Bosch komen en dat werkt fantastisch! Mvg. C Ploegmakers.

Fijne winkel met een leuke collectie!

Kom al jaren regematig bij een van de Be One winkels. Soms om even binnen te lopen om te kijken of er iets voor mij bij is, soms omdat ik op de website iets gezien heb wat ik graag "in het echt" wil zien en passen. Ik kom vaak bij het filiaal in Alphen a/d Rijn waar ik altijd heel vriendelijke geholpen wordt. Met altijd een aangeboden kopje koffie. Het iegen merk van Be One is favoriet, net als Giullia.

Prima winkel

Goed advies

Uitgebreid assortiment

Snelle bezorging en gemakkelijk te retourneren

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.