Geweldige keuze en prima service

Veel keuze en goede omschrijvingen van de producten

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Complimenten voor de. Service

Kopen , retourneren, nieuwe bestellen , geld terug , alemaal prima gegaan.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Elk seizoen verrassende mode!

Laatste mode, kwalitatief erg mooi, goede service, mooie merken

Liefdevol ingepakt door be-one en met liefde gedragen door mij. . evol

Verwachtingsvol besteld, liefdevol uitgepakt en ik draag het met liefde.

Loopt altijd gesmeerd

Handige website en omdat ik lang ben is de high waist vermelding bij de broeken ideaal.

Gewoon goede service, vooral in de webshop.

Goede service in de webshop, snel bezorgd, vriendelijke kaart en moet het terug, dan krijg je ook snel geld terug. In de winkel in Den Bosch kan de vriendelijkheid wat beter.

Leuke mode! Kan altijd slagen!

Leuke mode! Leuke merken! Kan altijd slagen

Mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit. Voldoende keuze. Wel jammer dat veel kleding erg prijzig is, waardoor ik vrijwel uitsluitend tijdens de Sale koop. Soms grijp ik daardoor mis, maar dat is dan helaas niet anders.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Dames van Be One zijn altijd heel vriendelijk en maken tijd voor je!

De dames van Be One zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd om je goed te adviseren.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Online en in de winkels fantastische collectie en zeer klantgericht!

BeOne heeft altijd een modebewuste, mooie en uitgebreide collectie, van goede basics tot de nieuwste trends. Weliswaar soms wat duurder dan in sommige andere ketens, maar alle kleding is van goede kwaliteit die ook mooi blijft, dus een goede investering. Daarnaast is het ook nog eens een hele fijne winkel om te shoppen. Zowel online als in de verschillende winkels waar ik ben geweest, is alles gericht op service en een fijne en persoonlijke klantervaring!

Mooie merken en goeie service!

Meestal snelle levering en kleding is altijd netjes verpakt, incl retourlabel. Dit is handig indien de maat of het product niet naar wens is.

Ivan welke stijl je ook houdt, altijd iets moois te vinden!

Altijd netjes geleverd, thuis of in de winkel.

Geweldig deze winkel.

Fijne zaak om te kopen! Goede collectie

Top zaak ! Voor ieder wat wils!!

Een mode winkel met veel keus

Ik ben een Be-One fan. Ik koop regelmatig kleding in deze winkel. Kwaliteit en duurzaam

Mijn ervaring is zeer goed !

Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Goede service en snel geleverd

Overzichtelijke website en duidelijke productinformatie

Het totaal plaatje winkel, collectie en service!

De vriendelijke benadering en kennis van zaken maken het shoppen tot een feestje! Ik kom heel graag naar Maastricht! Maar ook online prima service!

Ik word altijd goed geholpen.

Bestel al jaren bij beone online. Bestellingen worden altijd op de aangegeven tijd afgeleverd en mocht het niet lukken komt er altijd een berichtje dat het wat later wordt geleverd en dat is heel fijn.De reden waarom ik online bestel is dat ik thuis op mijn gemak kan passen om daarna de juiste beslissing te nemen. In de winkel vind ik passen ongemakkelijk. Retourneren in de winkel is goed, dan weet ik zeker dat het goed komt.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Mooie kleding en altijd ruime keuze

Ik kom er graag omdat ze aardig zijn en ze mooie kleding hebben en en ruime keuze

Fijne webshop, mooie collectie

Ruime keuze en duidelijke product informatie (veel foto’s en productvideos), snelle verzending en mooi verpakt. Blij met deze shop!

Mooie riem

In de sale een prachtige leren riem gekocht. Mooie kwaliteit! En snelle levering.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Goed.

Ik vind het online bestellen goed gaan, levering is best vlot en goed verzorgd. Een minpunt voor mij zijn de hoge kosten voor retourzending. Dat weerhoudt mij er toch van om te bestellen. Ik wil niet after pay bestellen, omdat ik weet dat het personeel van Be One daar niet blij mee is. Misschien dat daar iets aan gedaan kan worden.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn trots op hun reacties en doen elke dag ons best om die verwachtingen waar te maken. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.