Goeie website en in de winkel en in d'r wi kel goed personeel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Mooie winkel met uitgebreid assortiment en vriendelijke service

Fijn dat er voor elk wat wils is qua stijl en besteding. Naast bekende merken ook wat onbekendere waardoor je altijd iets aparts kan vinden. Ook super lekkere koffie en fijne medewerkers!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Leuke en modische kleding.

Be one heeft een goede en modische collectie om uit te kiezen! De bestellingen worden goed verpakt aangeleverd. Ook het retourneren gaat soepel.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Prima ervaring, snelle levering, perfecte aankoop gedaan, met mooie korting, heel mooi verpakt

Ik vond de levering perfect, snel, netjes verpakt, blij met de aankoop.

Hele vlotte service!

Ik heb een prachtige broek besteld , maar hij was helaas te groot , maar teruggestuurd en alles was heel vlot geregeld! Top

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ga graag naar Gouda daar is het personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Ik had de enquête al ingevuld maar met liefde doe ik het nog een keer

Goed kwaliteit

Goed en snel

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Altijd snelle levering en keurig verzorgd. Ook bij retour alles snel geregeld.

Mooie collectie en snelle levering

BeOne heeft een mooie collectie, goede prijzen en een snelle levering. Ook het retourneren gaat gemakkelijk en retouren worden vlot verwerkt. Ik ben een tevreden klant!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mooie kwaliteit, veel keus

Hoewel behoorlijk aan de prijs ben ik blij met uw kortingen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mijn ervaring is zeer positief, goede service, fijne winkels en een prettige webwinkel.

Mijn ervaring met Be-one omschrijf ik als zeer prettig en betrouwbaar; de webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, de fysieke winkels zijn fijn om te bezoeken, de service is altijd goed en de kwaliteit van de kleding stelt nooit teleur. De collectie stelt trouwens ook nooit teleur!!!

Zeer fijne winkel

Graag kom ik bij beOne vanwege de vriendelijke klantgerichtheid . En natuurlijk de mooie collectie. Vr.gr,

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Mooie,stijlvolle kleding

Mooie fijn zittende kleding, veel keuze mogelijk.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Snelle levering en mooi item

Prima servive

Ik kom al jaren bij BeOne en blijf komen, tevreden!

Een perfecte en vriendelijke behandeling! Wanneer kledingstuk niet voorradig is, wordt snel gehandeld om alsnog het bestelde toe te sturen! Kortom, fijne zaak, leuke en meewerkende verkoopsters!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

over het algemeen ben ik heel tevreden.

Jammer dat bij mijn laatste aankoop maar een gedeelte geleverd kon worden aangezien er pas na aankoop bleek dat er een gedeelte niet meer voorradig was. Dit hoorde ik pas nadat ik betaald had.

Winkel ervaring niet leuk door medewerkers in hoofddorp.

Sommige dames bij Be one in Hoofddorp geven je het gevoel dat je niet serieus wordt genomen. Ik zie er tegenop om daar naar toe te gaan. Terwijl ik de mode erg leuk vind. Kopen via de website is heel plezierig maar soms is het toch fijn om te kunnen passen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

fijne en snelle service

als goed

Mooie collectie Fijn personeel

Ieder seizoen een mooi aanbod van kleding.

Goede kwaliteit, snelle service

Je kunt snel bestellen en het wordt snel geleverd. Geld retour gaat snel

supersnelle levering

prachtige kleding, heel blij met mijn trui. De volgende dag al geleverd, heel fijn!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Altijd correct en naar tevredenheid

Mijn ervaringen met BeOne Fashion zijn positief. Eén keer een artikel geretourneerd, de afhandeling was perfect. Bestellingen worden keurig op tijd en correct geleverd. Meestal haal ik het pakket op in de winkel. Producten van goede kwaliteit en er is veel keuze, dus voor ieder wat wils. Gewoon heel tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik krijg de ruimte om zelf rond te kijken

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.