Ik koop graaf bij BeOne

Mooie merken voor iedereen maar ook eigen merk van Beone is mooi. Fijne winkel in Baarn waar ik altijd kom en super vriendelijke dames .

Altijd goed advies

Gezellige winkel met mooie collectie. Koffie staat altijd klaar en je krijgt een eerlijk advies. Ben al jaren vaste klant.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Grote keus, medewerkers onvermoeibaar in het aanslepen. Medewerkers eerlijk of iets al da niet goed past en of het al dan niet goed staat.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijne winkels met heerlijke damesmode!

Be one heeft bijna altijd de kleding die ik zoek. Goede kwaliteit/prijs, smaakvolle mode en prettige hulp van de verkoopsters.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Fijn geholpen

Fijne verkoopsters Veel verschillende merken

Heel vriendelijk en goed

Naar mijn zin.

Prima volgens verwachting. Ik heb t hemdje reeds in n andere kleur gekocht vorig seizoen dus ik wist wat ik kocht. Helemaal tevreden dus…. Erg jammer dat t be one filiaal in Utrecht zijn deuren heeft Moeten sluiten…….

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ik kom regelmatig in de winkel, dat zegt genoeg.

De kwaliteit van de aangeboden kleding is goed. Per locatie is de benadering naar de klant toe divers. Elk personeelslid doet haar best de klant naar wens te bedienen.

Goede service, mooie merken!

Goede collectie en prettig personeel

Zie boven,ik slaag hier bijna altijd

Heb mijn bestelling helaas nog niet ontvangen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Uitgebreid assortiment, mooie merken

Be One heeft een breed merkenaanbod en mooie items. Ook de suggesties en ideeën over matching items zijn handig. Ik kan vrijwel altijd slagen! Ook ben ik erg tevreden over snelle en correcte levering.

Al jaren ben ik met tevredenheid klant, zowel online als in de winkel en bij de klantenservice word je door een zeer aardige dame te woord gestaan.

Goed geslaagd

Ondanks dat het winkelpersoneel niet erg geinteresseerd leek er waren geen andere klanten in de zaak, ben ik toch goed geslaagd. Het jasje wat ik gekocht heb voldeed aan mijn verwachting.

Prachtig

Mijn truitjes zijn erg mooi en het is prachtig materiaal

Mooie kleding, goede adviezen

Kwalitatief mooie kleding en aardige dames, die adviseren

Prettige winkel, uitgebreid assortiment

Word er altijd fijn geholpen en geadviseerd

Mooie producten.

Vlotte levering

Mooie webwinkel

Alles wordt correct en compleet bezorgd!

Een leuke zaak in de bergse Dorpsstraat rotterdam

Leuke collectie en ervaren verkoopsters geven goed advies

Collectie op mijn lijf geschreven

Mooie collectie en maat- en pasvorm. Totaal mijn smaak. Heel prettig personeel

Hele fijne winkel

Dit is een hele fijne winkel met ruime persoonlijke aandacht!

Altijd plezierig winkelpersoneel

Ruime keuze en zonodig wordt een maat vanuit een ander filiaal besteld.

Mooie kwalitatieve kleding!

Goede service!

Goed bezorgd

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.