Webshop vindt ik super.

Woon in Aalsmeer en vindt het altijd fijn om op de hoogte te blijven via de mail wat er nieuw binnen is gekomen.Duidelijke omschrijving van de artikelen. Wat mijn veel tijd scheelt.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mijn favoriete winkel in Maastricht!

Supervriendelijk personeel!

Leuke moderne collectie

Bij BeOne vind ik vaak net iets vlottere kleding dan bij andere zaken in dezelfde klasse. Ik ben 79 jaar.

Retourneren is slecht geregeld

Heb het pakket geretourneerd in de winkel, de verkoopster was zeer ongeïnteresseerd. Leverde het pakket 27 december in tot nu toe nog steeds geen betaling ontvangen (het is inmiddels 9 januari, snap dat er door de feestdagen wat vertraging is maar dit duurt nu wel erg lang!)

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Prima sfeer, zeer behulpzaam.

Altijd een goed en gemeend advies, zonder dwang!

Hele fijne winkel met vriendelijke dames!

Heel vriendelijk en met verstand van zaken!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Meestal kan ik slagen en altijd krijg ik goede hulp

- Keus uit verschillende merken en het huismerk -redelijke prijzen en mooie aanbiedingen - altijd hulp beschikbaar die actief meedenkt - inkorten mouwlengte wordt netjes verzorgd

Kwaliteit en stijl

Prima aanbod en vlotte bezorging

Fijne winkel met goede merken en een persoonlijke service

Bij Be One heb je een ruime keuze aan mooie merken. De medewerkers helpen op een prettige en deskundige manier, heel persoonlijk. Ook een aankoop via de webshop verloopt bijzonder prettig.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

De webshop medewerkers zijn zo vriendelijk en behulpzaam!

Alleen maar zeer prettig geholpen doordeweeks medewerkers van de webshop. Helaas (nog?) geen fysieke winkel in Den Haag.

Prima advies en bejegening

Zoals altijd bij Be One aardig, attent en deskundig advies. Uitgebreide collectie, zaak waar je makkelijk even binnenloopt!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Prima ervaring altijd gehad,zowel web shop als in winkel

Kom al heel lang bij Be One en altijd tot tevredenheid. Aanbod spreekt me erg aan!

Al jaren tevreden klant

Top service.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Er wordt professioneel gewerkt.

Ik krijg altijd goed advies.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Snel bezorgd en keurig ingepakt

Zie boven

Ik zie altijd leuke kleding en voel me altijd welkom.

Ik vind het altijd leuk om een kijkje te nemen in de Be One winkel in Hoofddorp en vind er vaak iets leuks. Ik je het personeel inmiddels en vind dat ze me altijd goed helpen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Ziet er goed uit en snelle bezorging

Snelle bezorging

Be One in Baarn is mijn favoriete winkel

Ik kom graag bij Be One in Baarn, heerlijke collectie vooral MarcCain vind ik super. Je wordt altijd fijn geholpen, het komt eigenlijk niet voor dat ik zonder een aankoop de deur uitga.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Soms kan ik bij b one slagen, maar het merkenassortiment vind ik niet heel interessant.

Soms kanik wel slagen bij b one, maar het merkenassortiment past niet helemaal bij mij

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Fijne winkel , goede adviezen , ruime keuze

Ik shop regelmatig bij Be One en ik word altijd fijn geholpen. Veel mooie kleding in veel maten.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Goede winkel/webshop

Kwaliteit prijsverhouding meestal oké. In de winkel worden klanten netjes geholpen. Via webshop worden orders netjes op tijd en keurig verzorgd geleverd. Online kun je zien of jouw artikel in jouw voorkeurs winkel voorradig is.

fijne kleding van goede kwaliteit

Prima winkel met goede keuze.

Fijne prettige zaak en vriendelijk personeel

De dames zijn erg behulpzaam, en het assortiment is sportief en mooie stijl.

Ik word altijd zeer goed geholpen en slaag altijd.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.