Fijne service, ruim aanbod van goede kleding!

Je krijgt altijd de ruimte om rond te kijken en ze helpen je als je advies wilt, dat wordt dan altijd eerlijk gegeven (als iets niet goed past of je niet staat)

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Prima draagbare collectie en zeer vriendelijke medewerkers!

Zie boven.

Genieten

Deskundig en betrokken personeel die meedenkt in de keuze van je outfit. Ze kennen hun assortiment goed en luisteren naar je wensen. Ze zijn vriendelijke en klantgericht. Kopen bij Be One is een prettige ervaring

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Echt een fijne winkel met mooie merken!

Al jaren koop ik graag bij be one, voor mijzelf maar ook voor mijn bejaarde moeder. Mooie merken, veel keuze. Sommige merken zijn alleen in Amsterdam te koop, maar via de web shop gaat dat prima. Snelle levering en afwikkeling bij retourneren. Ik ben een blije klant:)

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Behulpzame verkoopsters.

Kom er graag en wordt altijd fijn geholpen. Ze weten wat ik al heb in mijn kledingkast en wat ik leuk vind.

Perfecte winkels

Ruime sortering, voor elk wat wils. Er zit altijd wel wat leuks tussen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Interfiliaal systeem van toegevoegde waarde.

Leuke collectie kleding en je wordt fijn geholpen

Ik ga met een blij gevoel de winkel uit.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Vriendelijke hulp bij het kiezen, mooi assortiment.

De dames die in de winkel in Rotterdam werken, zijn vriendelijk en behulpzaam.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Mijn ervaring met Beone is prima!

Zeer vlot, accuraat en vriendelijk!

Erg behulpzaam.

Vertrouwd en helemaal mijn stijl

Wordt altijd goed geholpen

Als je belt wordt je goed geholpen. Verkoopsters in de winkel heel aardig en behulpzaam.

Prettige winkel, klantvriendelijk en een mooie collectie!

In de winkel in Baarn wordt ik altijd heel aardig geholpen! Goed en eerlijk advies en zeer behulpzaam! Koop hier mijn meeste kleding, alleen broeken soms moeilijk ivm mijn lengte (1-87). Ook online gaat alles vlot en efficient, retourneren erg makkelijk en terugbetaling volgt snel! Kortom , ik ben blij met Be-One

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Levering en terugsturen gaan goed. Geld komt ook spoedig retour.

Jammer is als de maat te klein is het niet omgeruild kan worden voor direct een andere maat. Het proces van bestellen moet opnieuw. Eerst weer betalen en dan de nieuwe broek ontvangen. Het is een administratief proces. Ervaring leert mij dat je toch eerst wacht op de terugstorting van het geld. Daarna vergeet je soms te bestellen door de hectiek van de week of zie je wat anders.

Goed.

Fijn dat website mode op zomer/winter/herfst/lente type geeft. Vraag gesteld per email omtrent model broek niet duidelijk beantwoord.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Plezierig winkelen, mooie sortering

Altijd plezierig winkelen, ik kom hier niet voor niets al zoveel (20?) jaar. Bovendien mooie aanbiedingen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Kom graag bij jullie shoppen

Ik kan meestal goed bij jullie slagen voor mijn basisgarderobe. Voor mijn verhuizing in Gouda, nu is de winkel wat verder van mijn woonplaats en bestel ik vaker online.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Personeel is zeer attent top!!!!

De dames zijn vriendelijk en behulpzaam,ik kom er regelmatig voor een outfit. Collectie is goed op elkaar afgestemd. Fijne winkel en een stuk verbeterd als een aantal jaren terug.

Goed en eerlijk advies,

Een mooie colectie, maar vooral de vriendelijke en professionele bediening , altijd kijken of de juiste maat nog elders is, snelle reactie.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Zeer klantvriendelijk!

Bij online bestellen wordt er snel geleverd, items zijn uitstekend verpakt. Fysiek winkel ik in de vestiging Den Bosch. Chapeau voor de altijd vriendelijke adviseuses; niets is teveel, altijd een goed en eerlijk advies, hun rustige benadering is een verademing. Douze points voor deze dames!

Al bijzonder lang klant! Zeer goede service,kwaliteit en fijne merken.

Zeer goede selectie en kwaliteit

Sinds jaren is Be-one mijn favoriete winkel. Mooie merken, perfecte bediening en goede prijsstelling!!

Op een zeer vriendelijke manier welkom geheten en geholpen. Als afsluiting een kopje thee/koffie.

Het is voor mij eern winkel waar ik graag naar toe ga, je wordt gezien. Op een plezierige manier geholpen. Men verkoopt je niet iets wat je niet goed staat. Er wordt dan gezegd, ik zou het niet doen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Number EEN winkel voor al mijn kleding!

Be One Fashion heeft een rijke keuze aan merken en je wordt vakkundig geholpen. Iedereen is vriendelijk, en na verloop van tijd kennen ze je smaak goed en weten ze wat je staat.

Te veel eigen merk in winkel

Jammer dat het merk MacCain niet meer in Drachten te koop is

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.