Goede bediening

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Het enorme aanbod in goede merken past helemaal bij mij!

Persoonlijk en juiste adviezen. Behulpzaam.

Ik ben al jaren klant en koop ook in andere plaatsen bij Be One en ook online. Belangrijk zijn service., persoonlijk advies en gastvrije ontvangst. Ik kende zaken ook in Gouda, Rotterdam en Zwolle.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Goed geholpen door een vriendelijke medewerker

Fijne winkel

Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Kwalitatieve draagbare kleding

Draagbare kleding. Kom er denk ik al 30 jaar. Nog geen beter ades tegengekomen.

Prima site, snelle levering

Mooie producten, duidelijk omschreven, snelle levering

Helemaal top!

Assortiment afwisselend en de laatste modetrends zijn altijd te vinden.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Snelle en verzorgde levering.

Het vestje en de broek waren met zorg ingepakt. Snelle levering, besteld en de volgende dag bezorgd. Vestje en broek zijn van mooie kwaliteit, gewoon top!

Mooie producten, snelle levering, goede service. Zeer tevreden met Be-One.

Goede en vlotte hulp bij het ontvangen en terugsturen van te grote kleding.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Be-one is voor mij de zaak waar ik alles kan vinden op gebied van dameskleding om er modern, elegant en passend bij mijn leeftijd kan vinden. Ook de internetbedtellingen worden deskundig en correct afgehandeld! Een hele grote pluim voot Be-one van mij, een 80-plus dame uit Maastricht, die graag elegant gekleed gaat en niet meer zelfstandig kan winkelen.

Aanrader

Voor eerste keer bestelling in winkel laten aankomen. Degelijke verpakking. Heel vriendelijke mensen in de winkel. Leuke broek van Mac in de sale weten te scoren. Goede kwaliteit, volgende keer zeker weer bestellen bij jullie.

Snelle communicatie

Het voelt als een aankoop met persoonlijke aandacht.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mooie en heerlijke winkel met mooie merken.Rustig op je gemak kijken.En vriendelijk en leuk personeel.Toppie

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Fijne mode, mooie kwaliteit en goede merken.

Een fijne winkel met een ruime keuze waar kwaliteit voorop staat.

Fijne winkel

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen

Veel keus, prettige verkoopster

Prima geholpen

Alleen als maat niet aanwezig is houdt het op! Online wel te bestellen maar personeel winkel kan dat blijkbaar niet!

Altijd goede hulp door zeer vriendelijk personeel.

Goede keuze in merken aanbod. Vriendelijke hulp door ervaren verkoopsters.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Mijn trui online bestelt. Hij is prachtig en ik ben er erg blij mee.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? N.v.t.

Fijne zaak! Mooie merken.

Fijne winkel. Niet vol, zodat je goed overzicht hebt. Verkoopsters heel vriendelijk en behulpzaam.

Erg goed en netjes

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Snelle levering in mooie verpakking

Snel en netjes

Nette verzorging van de bestelling en lekker snel

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.