Prettige zaak

Duidelijke webshop en soepele regels bij terugzending .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Een mooie, prettige winkel met deskundig personeel

Het lukt me altijd wel weer om iets moois te vinden naar mijn smaak. Ook al ben ik wat meer op leeftijd, er toch steeds wel een verrassende combinatie te maken. Verder prijs ik de kwaliteit van de kleding, je kunt er lang mee doen.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

mooie collectie en heel vriendelijk personeel

kleding is van mooi materiaal en iedere week hangt wel iets nieuws in de winkel. personeel heel behulpzaam als de maat er niet meer is, bestellen ze het bij een andere zaak.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Mooie collectie

Leuke kleding, alleen jammer dat de meeste items maar tot maat 46 gaan. De collectie uitbreiden tot een maatje 48 zou fijn zijn .

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

Heel plezierig geholpen en fijn geslaagd .

Altijd mooie kleding en af en toe weer nieuwe aanvulling ! Daarom graag even kijken in de mooie winkel !

Fijne winkel!

Veel merken, goed advies!

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie collectie, vriendelijk en deskundige medewerkers.

Zie boven. Wat ik mis in de collectie zijn rokken en jurkjes.

Ik slaag hier altijd

Mooie kleding en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Oké

In eerste instantie niet geheel tevreden, maar buitengewoon goed opgelost door Be-One!! Met dank!

Zeer snelle levering !

Mooi product en snelle levering !!

Leuke collectie kleding en super service!

Bij BeOne slaag ik altijd wel voor een goed setje, ze hebben een uitgebreide collectie en veel merken onder 1 dak. Is de maat niet in de winkel, dan kan die vaak nog besteld of uit een andere winkel komen. Fijne en vriendelijke service!

Pr

Snelle en verzorgde levering door firma maar dienst die levert niet correct. Gooit pakje gewoon voor de deur of in de buurt zonder bericht.

Prettige sfeer,Gezellige winkels

Behulpzaam,vriendelijk personeel

Goede ervaring

Mooie Produkten en goed verpakt verzonden.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Goede pasvorm, duidelijke weergave op de site

Duidelijke omschrijving

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Mooie collectie en leuke modeshows

Marc Cain en Joseph Ribkoff zijn m’n favorieten. Winkels zijn mooi. Meeste dames geven goede service.

Service is uitstekend en hulp in de winkel ook

Vriendelijke hulp en online service snel en accuraat

Klantgerichte, vriendelijke, professionele beleving

Mooie, vlotte, chique collectie. Voor elk type een prachtige keuze.

Prima service, prachtige kleding van goede kwaliteit

vriendelijk personeel aan de telefoon. Snelle afwerking!

Variatie en kwaliteit

Veel merken en daar de mooiste kledingstukken van. Leuk en gedetailleerd beschreven.

Mooi assortiment

B one is mijn winkel!

Hele fijne gezellige winkel in Alphen aan den Rijn, waar ik bijna al mijn kleding koop.

Snel bezorgd en mooi verpakt. Goede kwaliteit

Snel bezorgd en mooi verpakt. Goede kwaliteit

Heel tevreden.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod

De webshop van Be One is uitstekend.

Ik heb hele goede ervaringen met de webshop. De ( digitale) communicatie is heel goed. De medewerker(s) bij de telefonische klantendienst is (zijn) zeer hulpvaardig. Heel anders zijn de ervaringen met het filiaal in Lisse. Dr gene die daar de leiding heeft wil niets met de webshop te maken hebben. Ik had pakketten naar dit filiaal laten sturen., omdat ik de nieuwe collectie wilde bekijken. Toen ik ter plekke kwam was de winkel ivm de feestweek vanaf 13.00 uur gesloten. Reactie: ik had dat kunnen weten , dat was al jaren zo. Dat ik tevergeefs 30 km had gereden was mijn probleem. Daar hadden ze niets mee te maken. Toen ik de 2e keer kwam moest ik de verpakkingen van de webshop meenemen. Ze waren niet bereid ze even in de prullenbak te gooien. Mijn motivatie om de nieuwe collectie te bekijken was toen wel voorbij. Ik houd het weer bij de webshop of andere filialen.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.