mooie merken

niet alle merken zijn even duurzaam

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Soms lastig met maten. Wat bij het ene merk 42 prima is, is het voor het andere merk 44

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Duidelijke productinformatie, Service/communicatie

Ik werd goed geholpen. Ruimen keuzen. Je kunt er altijd slagen!

Goed geholpen

Vriendelijke en behulpzaam

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Precies de mix van merken die ik leuk vind.

Eindje voor rijden want niet in mijn woonplaats. Paar x per jaar naar Be One n kom altijd met leuke aankopen thuis.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Kom erg graag , en altijd een succes in de Beethovenstraat

Fijne winkels en personeel

Ik zou het aanbevelen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Vriendelijk personeel in de Beethovenstraat in Amsterdam Hulpvaardig. Vooral Erna is geweldig!

Klant vriendelijk ..goed advies

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Service/communicatie

Prettige winkel ,aardig personeel en voor mij een prima colleictie.

Alleen zou ik voor 60 plussers nog wat meer keuze willen hebben. Ook mogen de “korte mouwtjes” van bloesjes en shirts dan iets langer zijn,staat zeker zo charmant! Verder een meer dan prima webshop met leuke presentatie en omschrijving,duidelijke productinformatie. Pakketverzorging uitstekend!

veel mooie merken en keuze

kan rustig rondkijken en als ik iemand nodig heb word ik goed geholpen

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

Mooie en modieuze kledingcollectie, uitstekende services

Voor elke vrouw een mooie outfit, warme ontvangst in de winkel en uitstekende service.

Mooie kleding

Mooie kleding en winkel, kwaliteit van de kleding is goed

Een vrij gevoel aardig en behulpzaam .

Goed en eerlijk advies.Joyce kennen we al zolang en met alle medewerkers klikt het direct. Sfeer is goed .

Prettige winkel in Maastricht

Winkel ligt in het centrum, fijn te bereiken. Leuke, mooie collectie. Verkoopsters zijn behulpzaam en geven goed advies.

professionele hulp van vriendelijk personeel.

Er wordt me niet iets aanbevolen omdat het 'mode' is, maar alleen als het me ook goed staat.

heerlijk winkelen

fijne mensen die altijd even vriendelijk te hulp staan; prettige sfeer!

Altijd met plezier een top-ervaring!

Veelzijdig aanbod, hartelijk, belangstellend en zeerbehulpzaam personeel. Prima klantenservice en afhandeling van koop- en retourartikelen.

Een bijzondere ervaring, waar ik gelukkig van werd.

Be One is winkel voor een heel breed publiek. Kijk ik naar mijzelf dan kan ik slagen voor een sportieve, chique en eigenlijk voor iedere outfit.

Fijne winkel en website

Prettige winkel

Mooie kleding, fijn personeel

Mooie kleding

Kom altijd blij terug van Be One Mooie kleding Men neemt de moeite mij te helpen en adviseren

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Merkenaanbod, Service/communicatie

het persoonlijke van het personeel

Het personeel bij Be One waar ik kom vind ik fantastisch , ze zijn erg betrokken, niet alleen bij wat ik koop maar ook persoonlijk, voor een gesprek. geïnteresseerd in je. Ik ga er graag naar toe

Goede kwaliteit prettig geprijsd

Wat ik tot op heden besteld is van goede kwaliteit en ook nog betaalbaar. De site geeft mij ook goede voorlichting over het kledingstuk. Jammer dat ik voor retourneren zelf moet betalen maar ik begrijp d het wel.

• Wat zijn voor jou de pluspunten van BeOne? Duidelijke productinformatie

Eenvoudig bestellen en prima service.

Mooie website met goede product informatie. Bestellen gaat soepel, levering is snel en retour proces eenvoudig en milieu vriendelijk. Of gratis afgeven in de winkel of op eigen kosten per post. Dit helpt om te veel bestellen en retoutneren te beperken.

Dukdalf 17

9206 BE Drachten

Over BeOne Fashion

Bij BeOne shop je stijlvolle, duurzame damesmode van topmerken zoals Marc Cain, By-bar, Caroline Biss, Cambio, Milestone, Penn & Ink, Summum, Oui, Rosner, Closed en No Man's Land. Onze collectie is met zorg samengesteld voor vrouwen die houden van kwaliteit, een perfecte pasvorm en een eigen stijl. Op deze pagina lees je ervaringen van klanten die eerder bij ons hebben besteld – over BeOne, de kleding, de service en de levering. We zijn eigenlijk best trots op hun reacties en doen ons best om die verwachtingen waar te maken. En scoren we eens minder, dan werken we eraan om te verbeteren. BeOne heeft 16 winkels in Nederland en een webshop die net zo persoonlijk is ingericht.